رول دارچینی
⭐کاربر ویژه⭐
منظور بدی نداشت از نظر اینکه کنترل نمیکنی میگهچرا مگه من تابحال به شما بی احترامی کردم یا چیزی گعتم که اینطور میگی؟
منظور بدی نداشت از نظر اینکه کنترل نمیکنی میگهچرا مگه من تابحال به شما بی احترامی کردم یا چیزی گعتم که اینطور میگی؟
به مسخره می گیعزیزم مرسی گفتی به خاطر چیه خودم نمیدونستم
دوست ندارم به خودت آسیب بزنیهرکی ****** میکنه آنرماله؟شما تو زندگی من بودین که این حرفو میزنی؟درسته شما متاهلین بچه دارین من سنم از شما پایین تره ولی ادمم تو یه شرایط و با درد بی درمونی روزمو شب میکنم که اگه شماهم جای من بودین نمیتونستین مثل بقیه رفتار کنین
نه کلا آنرمال نیستی عزیزم بهت خیلی فشار اومده سالم ترین آدمم باشی ممکنه جات نیستیم بدونیم چیا کشیدیهرکی ****** میکنه آنرماله؟شما تو زندگی من بودین که این حرفو میزنی؟درسته شما متاهلین بچه دارین من سنم از شما پایین تره ولی ادمم تو یه شرایط و با درد بی درمونی روزمو شب میکنم که اگه شماهم جای من بودین نمیتونستین مثل بقیه رفتار کنین
madaran.net
اره دقیقا به مسخره میگمبه مسخره می گی
گفتم نفرست راهکارای کارامدتونه کلا آنرمال نیستی عزیزم بهت خیلی فشار اومده سالم ترین آدمم باشی ممکنه جات نیستیم بدونیم چیا کشیدی
فقط باید تلاش کنی برای حال روحیت
دوست داشتی اینو بخون
کنترل کردن استرس و اضطراب
من وقتی فکرمی کنم کنترل کردن استرس روی سلامتی ، زیبایی و شادابیم چقدر تاثیر خوب داره و اینکه باید به خودم ارزش بدم تلاش می کنم استرسم رو کنترل کنم مزمن نشه یعنی طولانی نشه وگرنه که نمیشه اصلا استرس نداشت آدم گاهی فکر بقیه روهم می کنه و حتی اگه همه چیز هم داشته باشی بازم مشکل هست چون داشته هاتو...madaran.net
خب ناراحت شدی گفتی میگن بیماری و فلان گفتم به خاطر مشکلاتت و افسردگی هست یعنی شرایطت باعث شدهاره دقیقا به مسخره میگم
چون من دارم با جدیت حرف میزنم تو میای راهکار راجب شادابی پوست میفرستی
مرسی بابت قوت قلبت من نگفتم که راهکار راجب افسردی میخوام کهخب ناراحت شدی گفتی بیماری و فلان گفتم به خاطر مشکلاتت و افسردگی هست یعنی شرایطت باعث شده
تلاش کنی خوب میشی نگران نباشی همین
اون یکی تاپیکت بود اومدی گفتی چهره ام فلانه شبیه پسرهام میگن خواستم بگم ندیدمت خواستی به خودت برس خب همین
دلداری و خوبی به بعضیا نیومده
جنبه نداری چرا تاپیک میزنی خب میان برای راه حل دیگه
اگه حق من اینه حق تو چیه پس؟اصلا حقته هر چی بهت گفتن
ناراحت میشید؟بیمار جسمی نه
حس میکنم خیلی خورد شدم ولی به خاطر جایگاهش نتونستم چیزی بگم
متاسفم واسه شعورت ۳۰ سالته ولی شعورت از یه لچه ۳ ساله ام کمترهلیاقتت همینه
دیگه جوری رفتار کردی که گفتماگه حق من اینه حق تو چیه پس؟
دهنتو ببند ی ذره شخصیت نداریلیاقتت همینه
تو که شعور داری وضعت چرا اونه گمشو بابامتاسفم واسه شعورت ۳۰ سالته ولی شعورت از یه لچه ۳ ساله ام کمتره
وقتی گفتن راجب اون کاربر بد گفتی باور نکردم تا خودم مواجه شدم
پس بزار جواب درخوردتو ندم چون اون وقت مجبورم همه شخصیتو زیر سوال بذارم ولی بهت نشون بدم دنیا هرکی هرکی نیستدیگه جوری رفتار کردی که گفتم
تو که خوشت نمیاد راهنمایی و دلداری جواب درخورت دادم
راهکار دادم لیاقت نداشت بد جواب داد منم بد جواب دادمدهنتو ببند ی ذره شخصیت نداری
انقدر پوچی ک تو هر موقعیتی فقط بلدی توهین کنی و دیگرانو ناراحت کنی
راهکار نمیدی ب جهنم حداقل اعصابشو خراب تر نکن
تو همه جا گ و ه خور منیدهنتو ببند ی ذره شخصیت نداری
انقدر پوچی ک تو هر موقعیتی فقط بلدی توهین کنی و دیگرانو ناراحت کنی
راهکار نمیدی ب جهنم حداقل اعصابشو خراب تر نکن