تو این اوضاع ؟؟ خیلی وقته دستمه چیزی نخریدم باهاش دیگه تو محرم به کارم نمیاد یخرم یا صبر کنم؟
دیانا❤️❤️❤️❤️ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 14, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:11 #1 تو این اوضاع ؟؟ خیلی وقته دستمه چیزی نخریدم باهاش دیگه تو محرم به کارم نمیاد یخرم یا صبر کنم؟
صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:13 #4 طلا خیلی رفته بالا کاش زودتر میخریدی باز بخوای الانم میتونی بخری
استارتر استارتر دیانا❤️❤️❤️❤️ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 14, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:13 #5 Admin گفت: هردوش لازمه کلیک کنید تا باز شود... خوب بخرم یا نه،
شاپرک خواب رفته ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:13 #7 من حدود ۲۰ تومن دارم نقد نگه داشتم فعلا با این اوضاع
Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:13 #8 دوستم رفته بوده امروز طلا بگیره طلا فروشه گفته الان گرونه صبر کن ارزون شه بهش گفتم اشتباه کردی اصلا تو نگاه نکن به نظر کسی طلا رو هررر وقت بخری بازم سود کردی پولش میمونه خرج میشه منکه اصلا از طلا فروشا مشورت نمیگیرم
دوستم رفته بوده امروز طلا بگیره طلا فروشه گفته الان گرونه صبر کن ارزون شه بهش گفتم اشتباه کردی اصلا تو نگاه نکن به نظر کسی طلا رو هررر وقت بخری بازم سود کردی پولش میمونه خرج میشه منکه اصلا از طلا فروشا مشورت نمیگیرم
منم_سوسن ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 13, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:14 #9 صنم گفت: طلا خیلی رفته بالا کاش زودتر میخریدی باز بخوای الانم میتونی بخری کلیک کنید تا باز شود... گرمی چند شده
صنم گفت: طلا خیلی رفته بالا کاش زودتر میخریدی باز بخوای الانم میتونی بخری کلیک کنید تا باز شود... گرمی چند شده
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 امروز در 01:14 #10 دیانا❤️❤️❤️❤️ گفت: خوب بخرم یا نه، کلیک کنید تا باز شود... اره بخر
استارتر استارتر دیانا❤️❤️❤️❤️ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 14, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:15 #11 صنم گفت: طلا خیلی رفته بالا کاش زودتر میخریدی باز بخوای الانم میتونی بخری کلیک کنید تا باز شود... آره اشتباه کردم طلا رو ۴ تومن بود این پول بی استفاده رو دستم مونده کاش اون موقع خریده بودم
صنم گفت: طلا خیلی رفته بالا کاش زودتر میخریدی باز بخوای الانم میتونی بخری کلیک کنید تا باز شود... آره اشتباه کردم طلا رو ۴ تومن بود این پول بی استفاده رو دستم مونده کاش اون موقع خریده بودم
صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:15 #12 منم_سوسن گفت: گرمی چند شده کلیک کنید تا باز شود... ظهری رو تابلو طلا فروشا ۷ میلیون ۸۰۰ بود
استارتر استارتر دیانا❤️❤️❤️❤️ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 14, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:15 #13 منم_سوسن گفت: گرمی چند شده کلیک کنید تا باز شود... ۶ میلیون و۷۷۰ تومن
صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:15 #14 دیانا❤️❤️❤️❤️ گفت: آره اشتباه کردم طلا رو ۴ تومن بود این پول بی استفاده رو دستم مونده کاش اون موقع خریده بودم کلیک کنید تا باز شود... اره الان دو برابر شده اشکالی ندارع الان بخر با این وضع بالاترم میره
دیانا❤️❤️❤️❤️ گفت: آره اشتباه کردم طلا رو ۴ تومن بود این پول بی استفاده رو دستم مونده کاش اون موقع خریده بودم کلیک کنید تا باز شود... اره الان دو برابر شده اشکالی ندارع الان بخر با این وضع بالاترم میره
استارتر استارتر دیانا❤️❤️❤️❤️ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 14, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:16 #15 صنم گفت: ظهری رو تابلو طلا فروشا ۷ میلیون ۸۰۰ بود کلیک کنید تا باز شود... نه بابااا الان از گوگل پرسش کردم ۶ میلیون و ۷۷۰ بود اشتباه خوندی فکر کنم
صنم گفت: ظهری رو تابلو طلا فروشا ۷ میلیون ۸۰۰ بود کلیک کنید تا باز شود... نه بابااا الان از گوگل پرسش کردم ۶ میلیون و ۷۷۰ بود اشتباه خوندی فکر کنم
صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:16 #16 دیانا❤️❤️❤️❤️ گفت: ۶ میلیون و۷۷۰ تومن کلیک کنید تا باز شود... ۷ میلیون ۸۰۰ امروز تو بازار طلا
استارتر استارتر دیانا❤️❤️❤️❤️ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 14, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:16 #17 صنم گفت: اره الان دو برابر شده اشکالی ندارع الان بخر با این وضع بالاترم میره کلیک کنید تا باز شود... قصد فروش ندارم به هر حال
صنم گفت: اره الان دو برابر شده اشکالی ندارع الان بخر با این وضع بالاترم میره کلیک کنید تا باز شود... قصد فروش ندارم به هر حال
صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:17 #18 دیانا❤️❤️❤️❤️ گفت: نه بابااا الان از گوگل پرسش کردم ۶ میلیون و ۷۷۰ بود اشتباه خوندی فکر کنم کلیک کنید تا باز شود...
دیانا❤️❤️❤️❤️ گفت: نه بابااا الان از گوگل پرسش کردم ۶ میلیون و ۷۷۰ بود اشتباه خوندی فکر کنم کلیک کنید تا باز شود...
منم_سوسن ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 13, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:17 #19 دیانا❤️❤️❤️❤️ گفت: ۶ میلیون و۷۷۰ تومن کلیک کنید تا باز شود... مطمئنی
استارتر استارتر دیانا❤️❤️❤️❤️ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 14, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:19 #20 شاپرک خواب رفته گفت: من حدود ۲۰ تومن دارم نقد نگه داشتم فعلا با این اوضاع کلیک کنید تا باز شود... چه جالب منم ۲۰دارم ولی میگم باز حمل و نگه داری طلا از پول راحتتره بعد ممکنه طلا خییلی بالاتر بره و دیگه پولم کامل از ارزش بیافته
شاپرک خواب رفته گفت: من حدود ۲۰ تومن دارم نقد نگه داشتم فعلا با این اوضاع کلیک کنید تا باز شود... چه جالب منم ۲۰دارم ولی میگم باز حمل و نگه داری طلا از پول راحتتره بعد ممکنه طلا خییلی بالاتر بره و دیگه پولم کامل از ارزش بیافته