• کاربرانی که به صورت خاموش سایت مادران رو مطالعه می کنید، لطفا در سایت عضو شید جهت دریافت آخرین اعلان و اطلاعیه ها

یه خیرت کردم😭😭😭 یه اشتباه بزرگ و حل نشدنی 😭😭

دختر_مهربونن

⭐کاربر برتر⭐
بگین چطوری حلش کنم
من احمق من شل مغز من اسکول اومدم کاغذ کاهی تا زدم یه دونه متوسط و روش یه عالمه چرت و پرتی نوشتم انداختم توی فاضلاب حمام😐😐😐😐
با یه کاغذ کاهی دیگه که لول کردم و انداختم روی اونم یه عالمه چرت و پرتی نوشتم 😐😐😐😐😐😐
من آدم اسکول و شل مغزیم می‌دونم اما خانوادم این موضوع رو نمیدونن و سیفون صدای خر خر میده میفهین چی میگم 😭😭
اگه بخوان سیفون رو بهم بزنن اون دو تا کاغذ رو پیدا میکنند؟؟؟؟؟؟
چی‌کار کنم سیفون رو بهم نزنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگم چی بریزند توش تا درست بشه؟؟؟؟؟؟
اگه بخوان سیفون رو بهم بزنن من باید خودم رو آتیش بزنم برای همیشه 😭😭😭😭😭😭 البته آدم احمقیم بمیرمم مهم نیست اما خواهش میکنم ازتون راهنماییم کنید عزیزان ❤️❤️❤️

استارتر
استارتر

دختر_مهربونن

⭐کاربر برتر⭐
اون کاغذا الان یه مشت کاغذ له شده هست نگران نباش نوشته ها هم پاک شده تو اب مگه کاغذ میمونه
خب میفهند من انداختم تروخدا دعا کن تا از بین بره و سیفون رو بهم نزنیم دعا کن من نابود بشن اما این اتفاق نیفته😭😭😭

صنم

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
خب میفهند من انداختم تروخدا دعا کن تا از بین بره و سیفون رو بهم نزنیم دعا کن من نابود بشن اما این اتفاق نیفته😭😭😭
باشه عزیزم دعا میکنم
نگران نباش تو انداختی فاضلاب حموم که مستقیم میره فاضلاب الان اون کاغذا تو فاضلابن
سیفون آب تمیز میره مشکلش از یه چیز دیگه هس

استارتر
استارتر

دختر_مهربونن

⭐کاربر برتر⭐
باشه عزیزم دعا میکنم
نگران نباش تو انداختی فاضلاب حموم که مستقیم میره فاضلاب الان اون کاغذا تو فاضلابن
سیفون آب تمیز میره مشکلش از یه چیز دیگه هس
فدات شم عزیزدلم مرسی از لطفت خواهر امیدوارمممم😭❤️❤️❤️❤️

علامه طباطبایی

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
دختر کاغذ تو آب به میشه میفهمی
له
کسی نمیتونه کاغذ به شده رو باز کنه بخونه

جوهر هم تو آب پخش میشه

دیگه هم ازین کارا نکن

هیچوقت چرت و پرت رو مدرک نکن

بالا