یادش بخیر انگار داشتیم سنگمیخوردیم اما خوشمزه بود😂😁
جیزم کاربر جدید عضویت Feb 9, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:54 #1 یادش بخیر انگار داشتیم سنگمیخوردیم اما خوشمزه بود😂😁 پیوست ها 1000114818.jpg 45 کیلوبایت · بازدیدها: 14
استارتر استارتر جیزم کاربر جدید عضویت Feb 9, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:56 #2 الانُ نبینین بچه ها رو درحد مدلا خوشگل و خوشتیپ میکنن ... زمان ما همه بچه ها رو کچل میکردن، مدرسه ها شبیه معبد شائولین میشد 😂🖐
الانُ نبینین بچه ها رو درحد مدلا خوشگل و خوشتیپ میکنن ... زمان ما همه بچه ها رو کچل میکردن، مدرسه ها شبیه معبد شائولین میشد 😂🖐
استارتر استارتر جیزم کاربر جدید عضویت Feb 9, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:56 #3 تسلیت گفتن واقعا کار من نیست، من حتی تبریک گفتن هم بلد نیستم، دختر خالهم که ازدواج کرده بود زنگ زدم بهش گفتم شوهرت مبارک😐😂
تسلیت گفتن واقعا کار من نیست، من حتی تبریک گفتن هم بلد نیستم، دختر خالهم که ازدواج کرده بود زنگ زدم بهش گفتم شوهرت مبارک😐😂
استارتر استارتر جیزم کاربر جدید عضویت Feb 9, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:57 #4 کوچیک بودم تو اتوبوس، خانمِ از تهِ اتوبوس از آقای راننده پرسید: اینجا ایستگاه فلانه؟ راننده پرسید: کجا میخوای بری؟ خانم گفت: خونه داییم 🤭😂
کوچیک بودم تو اتوبوس، خانمِ از تهِ اتوبوس از آقای راننده پرسید: اینجا ایستگاه فلانه؟ راننده پرسید: کجا میخوای بری؟ خانم گفت: خونه داییم 🤭😂