امروز می خواستم برای سحری کباب درست کنم مامانم سحری داد میخوام فردا باهاش پیراشکی درست کنم برای افطاری
آخه برای پیراشکی یکم باید اول پیازش رو تفت بدم بعد گوشت رو اضافه کنم
من گوشت و پیاز و با روغن و یکم آب تفت میدم عالی میشه بعدش ادویه هرچی که بخوام میزنم آب اضافه می کنم ۲ ساعت بپزه انقدرخوشمزه میشه
میخوای موادتو آماده کن بعد بذار یخچال فردا گرم کن پیراشکی درست کن
اشکال نداره داخل یخچال بمونه فقط خونابه هاش درمیاد درنیاد بهتره مواد مغذی و طعمش تو اونه با همون خونابه تفت بده
داخل فریزر بهتره نذاری باز ولی اشکال نداره خواستی بذار یخ بزنه یکم بعد بذار یخچال