ما تورکا میگیم یره گیریک🤣 تو 18 سالت شده؟؟ معنیش چیه؟ آره بابا خیلی وقته🤣🤣🤣 مگه تو چندسالته؟
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:26 #121 آیلارام گفت: ما تورکا میگیم یره گیریک🤣 تو 18 سالت شده؟؟ کلیک کنید تا باز شود... معنیش چیه؟ آره بابا خیلی وقته🤣🤣🤣 مگه تو چندسالته؟
آیلارام گفت: ما تورکا میگیم یره گیریک🤣 تو 18 سالت شده؟؟ کلیک کنید تا باز شود... معنیش چیه؟ آره بابا خیلی وقته🤣🤣🤣 مگه تو چندسالته؟
آیلارام ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 5, 2026 جنسیت خانم امروز در 16:27 #122 _roham_ گفت: معنیش چیه؟ آره بابا خیلی وقته🤣🤣🤣 مگه تو چندسالته؟ کلیک کنید تا باز شود... یعنی عقلمون داره میره زیر زمین😑 دوماه مونده بشم هیجده🙄
_roham_ گفت: معنیش چیه؟ آره بابا خیلی وقته🤣🤣🤣 مگه تو چندسالته؟ کلیک کنید تا باز شود... یعنی عقلمون داره میره زیر زمین😑 دوماه مونده بشم هیجده🙄
نمیدانم نمیدانم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 9, 2025 جنسیت خانم امروز در 16:33 #123 _roham_ گفت: دقیقاا دقیقاااا یادته اون موقع با اینکه بچه بودیم چقدر جو خوب بود😭 کلیک کنید تا باز شود... نسل ما هیچوقت بچگی نکرد اصلا انگار ده رو که رد کردیم وارد دنیای آدم بزرگا شدیم
_roham_ گفت: دقیقاا دقیقاااا یادته اون موقع با اینکه بچه بودیم چقدر جو خوب بود😭 کلیک کنید تا باز شود... نسل ما هیچوقت بچگی نکرد اصلا انگار ده رو که رد کردیم وارد دنیای آدم بزرگا شدیم
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:36 #124 آیلارام گفت: یعنی عقلمون داره میره زیر زمین😑 دوماه مونده بشم هیجده🙄 کلیک کنید تا باز شود... 😂😂😂 او من فکر میکردم همسن منی🥲🤣
آیلارام گفت: یعنی عقلمون داره میره زیر زمین😑 دوماه مونده بشم هیجده🙄 کلیک کنید تا باز شود... 😂😂😂 او من فکر میکردم همسن منی🥲🤣
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:36 #125 نمیدانم نمیدانم گفت: نسل ما هیچوقت بچگی نکرد اصلا انگار ده رو که رد کردیم وارد دنیای آدم بزرگا شدیم کلیک کنید تا باز شود... اره🥲🥲🥲🥲🥲🥲
نمیدانم نمیدانم گفت: نسل ما هیچوقت بچگی نکرد اصلا انگار ده رو که رد کردیم وارد دنیای آدم بزرگا شدیم کلیک کنید تا باز شود... اره🥲🥲🥲🥲🥲🥲
آیلارام ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 5, 2026 جنسیت خانم امروز در 16:37 #126 _roham_ گفت: 😂😂😂 او من فکر میکردم همسن منی🥲🤣 کلیک کنید تا باز شود... تقریبا هم سن میشیم دیه کم مونده بشم
_roham_ گفت: 😂😂😂 او من فکر میکردم همسن منی🥲🤣 کلیک کنید تا باز شود... تقریبا هم سن میشیم دیه کم مونده بشم
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:38 #127 آیلارام گفت: تقریبا هم سن میشیم دیه کم مونده بشم کلیک کنید تا باز شود... از لحاظ سال تحصیلی فکر میکردم پس الان دوازدهمی
آیلارام گفت: تقریبا هم سن میشیم دیه کم مونده بشم کلیک کنید تا باز شود... از لحاظ سال تحصیلی فکر میکردم پس الان دوازدهمی
Admin مدیر مدیریت عضویت Jun 13, 2021 امروز در 16:38 #128 آیلارام گفت: منم از همون سایت اومدم ولیی دیگه نمیرم کلیک کنید تا باز شود... ❤️
آیلارام ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 5, 2026 جنسیت خانم امروز در 16:40 #129 _roham_ گفت: از لحاظ سال تحصیلی فکر میکردم پس الان دوازدهمی کلیک کنید تا باز شود... اهان. نه من تموم کردم. الان تولدم بشه دوماه دیگه. تولد 18 سالگیم و جشن میگیرم. یه عده میگن 18 سالت میشه یه عده میگن 18 و تموم میکنی😕
_roham_ گفت: از لحاظ سال تحصیلی فکر میکردم پس الان دوازدهمی کلیک کنید تا باز شود... اهان. نه من تموم کردم. الان تولدم بشه دوماه دیگه. تولد 18 سالگیم و جشن میگیرم. یه عده میگن 18 سالت میشه یه عده میگن 18 و تموم میکنی😕
کانفینگی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 16:48 #130 نهاال گفت: خب از اونجایی که من مدل خودمو نمیپسندم میگم جدیت بهتره کلیک کنید تا باز شود... خب پس جدی شو
نهاال گفت: خب از اونجایی که من مدل خودمو نمیپسندم میگم جدیت بهتره کلیک کنید تا باز شود... خب پس جدی شو
نهاال ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:51 #131 کانفینگی گفت: خب پس جدی شو کلیک کنید تا باز شود... ذاتیه
فقط به خاطر تو ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Apr 22, 2025 جنسیت خانم امروز در 17:57 #132 Melody گفت: بیخیال سخت نگیر من برام فرقی نداره درک و شعور ادمها ب سن شناسنامشون نیست ولی اصولا تو اینجور محیطها نباشن و بین گروه همسن و سالهای خودشون برا خودشن بهتره من اگه بچه خودم بود رو فضای مجازیش بیشتر کنترل داشتم اجازه نمیدادم اینجا و نی نی سایت بره کلیک کنید تا باز شود... خدا رو شکر بچه هام اهل فضای مجازی نیستن فقط شاد و تلگرام برای فیلمهای درسی
Melody گفت: بیخیال سخت نگیر من برام فرقی نداره درک و شعور ادمها ب سن شناسنامشون نیست ولی اصولا تو اینجور محیطها نباشن و بین گروه همسن و سالهای خودشون برا خودشن بهتره من اگه بچه خودم بود رو فضای مجازیش بیشتر کنترل داشتم اجازه نمیدادم اینجا و نی نی سایت بره کلیک کنید تا باز شود... خدا رو شکر بچه هام اهل فضای مجازی نیستن فقط شاد و تلگرام برای فیلمهای درسی
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم امروز در 18:03 #133 آیلارام گفت: اهان. نه من تموم کردم. الان تولدم بشه دوماه دیگه. تولد 18 سالگیم و جشن میگیرم. یه عده میگن 18 سالت میشه یه عده میگن 18 و تموم میکنی😕 کلیک کنید تا باز شود... چطوری دوازدهمو تموم کردی؟ جهشی خوندی؟ ۱۸ سالت میشه🥹
آیلارام گفت: اهان. نه من تموم کردم. الان تولدم بشه دوماه دیگه. تولد 18 سالگیم و جشن میگیرم. یه عده میگن 18 سالت میشه یه عده میگن 18 و تموم میکنی😕 کلیک کنید تا باز شود... چطوری دوازدهمو تموم کردی؟ جهشی خوندی؟ ۱۸ سالت میشه🥹
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 19:22 #134 فقط به خاطر تو گفت: خدا رو شکر بچه هام اهل فضای مجازی نیستن فقط شاد و تلگرام برای فیلمهای درسی کلیک کنید تا باز شود... خداروشکر عزیزم خیلی فضای مجازی تاثیر گذاره حتی تو غمگبن و افسرده شدنشون
فقط به خاطر تو گفت: خدا رو شکر بچه هام اهل فضای مجازی نیستن فقط شاد و تلگرام برای فیلمهای درسی کلیک کنید تا باز شود... خداروشکر عزیزم خیلی فضای مجازی تاثیر گذاره حتی تو غمگبن و افسرده شدنشون
کلئوپاترا۶۰ ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 16, 2026 جنسیت خانم امروز در 19:25 #135 نه عزیز من نمیشه که سن تعیین کرد اما میشه وارد تاپیکهاشون نشد