کیک پرتقالی با سس پرتقال ????

  • شروع کننده موضوع رها جونییییی
  • تاریخ شروع

رها جونییییی

Guest
مواد لازم
۶ نفر
۳ عدد تخم مرغ
۱/۳ لیوان روغن مایع
۱ لیوان شکر
۲ لیوان آرد
۱/۲ لیوان آب پرتقال
۱ ق غ رنده پوست پرتقال (فقط قسمت نارنجی و سفیدی رنده نشود)
۱ ق م سرپر بیکینگ پودر
مراحل
زرده وسفیده رو ازهم جدا کنید
زرده را با همزن بزنید تا کرم رنگ شه وکمی بعد شکر اضافه کنید وهم بزنید تا پف کنه وکشدار شه وسپس رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و آب پرتقال وروغن مایع اضافه وکمی هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید و در سه مرحله به مایه اضافه و با لیسک زیرورو کنید و مخلوط شود.
سفیده ها رو با همزن و دور تند به حدی بزنید تا پف کرده و وقتی ظرفو برمیگردونیم نریزه و خوب فرم بگیره و سفیده رو کم کم به مایه اضافه و با لیسک بصورت دورانی از یک جهت زیر رو میکنیم تا خوب با زرده مخلوط شه
داخل قالب را چرب کردم و آرد پاشی کردم و آرد اضافه را با برگردوندن قالب خالی کردم و مواد و ریختم تو قالب و در قابلمه ای که از قالبم بزرگتر بود روی گاز گذاشتم بجای فر
مراحل دستور کیک پرتقالی با سس پرتقال عکس 3
منتهی از یک ربع قبل قابلمه ی خالی و تمیزو روی شعله ملایم گاز گذاشتم و درشو گذاشتم تا خوب گرم شه و یه پایه توش گذاشتم تا قالب کیکو روی پایه بزارم و به مدت ۴۰ دقیقه تا یکساعت زمان میبره کیکمون آماده شه...برای اطمینان از پخت کیک میتونید از سیخ های چوبی استفاده کنید و در کیک فرو کنید اگر مواد کیک به سیخ نچسبید پخته است.......و یا میتونید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
مراحل دستور کیک پرتقالی با سس پرتقال عکس 4
سس پرتقالی:
۱ لیوان آب پرتقال رو داخل قابلمه بریزید و ۱ ق غ نشاسته ذرت و ۲ ق غ شکر و ۱ ق غ پودر ژله پرتقال رو اضافه و روی حرارت هم زده تا کمی غلیظ شه در آخر ۱ ق م کره افزوده واز روحرارت بردارید. خنک که شد روی کیک بریزید و نوش جان کنید.
مراحل دستور کیک پرتقالی با سس پرتقال عکس 5
مراحل دستور کیک پرتقالی با سس پرتقال عکس 6
 
استارتر
استارتر

رها جونییییی

Guest
Screenshot_۲۰۲۰-۱۲-۲۸-۲۱-۵۰-۵۶.png
 

Samiraa

Guest
یه سوال پوست پرتقال دقیقا کجاشو باید رنده کرد?
 

دختر جذاب

Guest
دلم خواست ننه????
رها یعنی عاشق صداقتت هستم که دور عکس رو کات نمیکنی خیلی خوبی لعنتی?????
 

Choi mary

Guest
کیک پرتقالی خوش مزه میشه ولی یه بار من درست کردم خمیر شد?با این دستور بپزم خمیر نشه؟
 

بالا