موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
لطفا نظر بدید
هرچی دوست داری بگو راحت باش منظورم کل تاپیک هام و بحث هام نیس فقط همینا اگه نخوندی هیجیه چیزی من بگم
madaran.net
می خواستم بگم اگه من چیزی گفتم و ناراحت شدی مغذرت می خوام و اینکه معذرت خواستن شهامت می خواد و اینکه دوست ندارم هیچکص ازم ناراحت همین این حرف تو دلم مونده بود می خواستم بگمهرچی دوست داری بگو راحت باش منظورم کل تاپیک هام و بحث هام نیس فقط همینا اگه نخوندی هیج
تجربه های من
https://madaran.net/threads/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7.392229/ https://madaran.net/threads/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C.392305/...madaran.net
آخه الهی شرمنده ام کردی نه فدای سرت همچنین 💗می خواستم بگم اگه من چیزی گفتم و ناراحت شدی مغذرت می خوام و اینکه معذرت خواستن شهامت می خواد و اینکه دوست ندارم هیچکص ازم ناراحت همین این حرف تو دلم مونده بود می خواستم بگم
رفتار منم بد بوده حق داشتیمی خواستم بگم اگه من چیزی گفتم و ناراحت شدی مغذرت می خوام و اینکه معذرت خواستن شهامت می خواد و اینکه دوست ندارم هیچکص ازم ناراحت همین این حرف تو دلم مونده بود می خواستم بگم
آخه الهی شرمنده ام کردی نه فدای سرت همچنین 💗
دو تا قناری عاشق😂😍می خواستم بگم اگه من چیزی گفتم و ناراحت شدی مغذرت می خوام و اینکه معذرت خواستن شهامت می خواد و اینکه دوست ندارم هیچکص ازم ناراحت همین این حرف تو دلم مونده بود می خواستم بگم
توهم واقعا حرفای بدی زدی اما واقعا اعصابم به هم ریخته بود همین گفتم بگم و خودم را خالی کنمآخه الهی شرمنده ام کردی نه فدای سرت همچنین 💗
رفتار منم بد بوده حق داشتی
آره گفتم آدمی نیستم که بدی خودمو نبینم و فقط بدی دیگرانو ببینمتوهم واقعا حرفای بدی زدی اما واقعا اعصابم به هم ریخته بود همین گفتم بگم و خودم را خالی کنم
اقاا🥲🤣🤣🤣🤣دو تا قناری عاشق😂😍
خب خداراشکر قضیه حل شدآره گفتم آدمی نیستم که بدی خودمو نبینم و فقط بدی دیگرانو ببینم
درستهاقاا🥲🤣🤣🤣🤣
واقعا دنیا ارزش نداره
والا من تو دنیای واقعی یه چیزی میگم دوثلنیه بعدش ناراحت میشم ابنجا که مجازیه دنیا دوروزه
آره منم کردم بارها از بچه هادرسته
منم با یکی دعوای خییییییییلی بدی گرفتم
خصوصی زدم از همدیگه معذرت خواهی کردیم 😂😪
درسته
خوب کردی دنیا دوروزه بابادرسته
فقط آخرش نفهمیدم ربطش به سرنوشت چی بود که تاپیک زد گفت چرا به من گفتی دستم با کافی تو یه کاسه است😐😐😐😐😂
تو با کانفینگی بحثت بود یکی تاپیکت داشت میگفت کانفینگی از سمیرا خوشش نمیاد چون تعلیقه ازش تعریف کرد بعد تو گفتی لابد دستشون تو یه کاسه اس خدا از عقده ها دلشون بکاهه منم خب فکرکردم منو میگی دیگهخوب کردی دنیا دوروزه بابا
من اصلا کوچکترین منظوری نسبت به تو نداشتمتو با کانفینگی بحثت بود یکی تاپیکت داشت میگفت کانفینگی از سمیرا خوشش نمیاد چون تعلیقه ازش تعریف کرد بعد تو گفتی لابد دستشون تو یه کاسه اس خدا از عقده ها دلشون بکاهه منم خب فکرکردم منو میگی دیگه
اصلا من و کافینگی با هم بحثی راجب تو نکردیم
آها نمیدونم دقیق چون اون از من گفت بعدش گفتی فکرکردم شاید منو میگی خبمن اصلا کوچکترین منظوری نسبت به تو نداشتم
فکر نکن
قبل اینکه تاپیک میزدی کاش جویا میشدی که چه اتفاقی افتاده
من منظورم با یه کاربر دیگه بود که باهاش دعوا گرفته بودم بعد دوباره معذرت خواهی کرد