منم معتاد پنکیک شدم ، به جای شکر عسل و جای شیر اب میوه میزنم عالی میشههر روز درست میکنممشاهده پیوست 365124مشاهده پیوست 365125
چجوری درست میکنی؟منم معتاد پنکیک شدم ، به جای شکر عسل و جای شیر اب میوه میزنم عالی میشه
آره انقد آسونهپیاز سوخاریه؟ نوش جون منم میخوام
دوناته فکر کنمپیاز سوخاریه؟ نوش جون منم میخوام
برای ۲۰ سال پیشه ایناانوشجانت
ظرفت چه خوشگلهههه
نه پیازهدوناته فکر کنم
چه جالبآره انقد آسونه
همینکه ظهر شد میرم سرخ میکنم تو گرما لپام قرمز میشه بازم ول نمیکنم
میشینم با فیلم میخورم
متوجه شدم قدیمیهبرای ۲۰ سال پیشه ایناا
اینقدر موندگارن ک نگو
مثل همه تخم مرغ ارد وانیل بکینگ پودر آبمیوه، عسل، اول تخم مرغ رو هم میزنم بعدش عسل و آبمیوه رو هم میزنم هم میزنم وانیل ، بعدش ارد و بیکینگ پودر رو هم میزنم ، تابه رو داغ میکنم یک ملاقه میریزمچجوری درست میکنی؟
ارد گندمچه جالب
لطف کن دستور بزار
میگی آبمیوه بهتر شیره؟مثل همه تخم مرغ ارد وانیل بکینگ پودر آبمیوه، عسل، اول تخم مرغ رو هم میزنم بعدش عسل و آبمیوه رو هم میزنم هم میزنم وانیل ، بعدش ارد و بیکینگ پودر رو هم میزنم ، تابه رو داغ میکنم یک ملاقه میریزم
اره جای شیر ، ابمیوه میزنممیگی آبمیوه بهتر شیره؟
مرسی
وای من عاشق پیاز سوخاریمآره انقد آسونه
همینکه ظهر شد میرم سرخ میکنم تو گرما لپام قرمز میشه بازم ول نمیکنم
میشینم با فیلم میخورم
دستورش میدی هلنآره انقد آسونه
همینکه ظهر شد میرم سرخ میکنم تو گرما لپام قرمز میشه بازم ول نمیکنم
میشینم با فیلم میخورم
پاشو درس کنوای من عاشق پیاز سوخاریم
ارد گندم
(آرد کیک باشه هم بهتر پف میکنه اگه اینو میرنی پکینگ پودر بهش بزن اگه گندم نمیخواد)
پیاز بزرگ باشه ترجیحا برش بزن خیلی باریک برش نزن
فلفل، قرمز نمک،فلفل سیاه،سیر رنده شده یا پودر سیر بریز رو ارد با آب هم بزن خمیری بشه نه سفت نه شل در حدی که بتونی بغلطونی توش و زود شُره نکنه
بعدم تو تابه تفلون سرخ کن
همین
بفرما گلمدستورش میدی هلن