کلاهبرداری سایت های ارز دیجیتال

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
این روز ها تبلیغاتی زیادی در مورد ارز دیجیتال صورت میگیره که کلاهبرداری بیش نیست

بزرگان مخالف با ارز دیجیتال
هنوز هم بسیاری از افراد مشهور و حتی اقتصاددان‌های بزرگ درباره این فناوری و ارز دیجیتال شک و تردید دارند و یا آن را به طور کل کلاهبرداری می‌دانند.

یکی از این اشخاص نوریل روبینی برنده جایزه نوبل در اقتصاد است. او حوزه ارز دیجیتال را کلاهبرداری می‌داند و در انتقاد به طرح کلاهبرداری پلاس توکن گفته است که :

کلاهبرداری در ارز های دیجیتال در سال ۲۰۱۹ بیش از ۴ میلیارد دلار بوده و طرح‌های پانزی آخرین شکل کلاهبرداری بیت کوین است و بیت کوین توسط پلاس توکن توانست پول زیادی به جیب بزند.

همچنین پیتر شف مدیر عامل یورو پسفیک از منتقدین بیت کوین است که جایزه “نادان ترین فردی که بیت کوین ندارد” را از آن خود کرده است. پیتر از طرفداران طلا است که بیت کوین را کلاهبرداری و طرح پانزی می‌داند! همچنین به نظر پاول کروگمن هم بیت کوین و فناوری های جدید ارزش خاصی ندارد.

وارن بافت معروفترین شخصیت اقتصادی دنیا بیت کوین را کلاهبرداری میداند!



در این قسمت می خواهیم انواع کلاهبرداری های رایج در دنیای بیت کوین و ارز های دیجیتال را با هم بررسی کنیم.

از آن دور بمانید. این یک سراب است. آنچه که قطعا به وقوع می‌پیوندد، یک پایان بد خواهد بود. وارن بافت

استفاده از کیف پول سخت افزاری نامطمئن
کیف پول سخت افزاری می‌تواند مطمئن‌ترین گزینه برای نگهداری ارز دیجیتال باشد ولی اگر کیف پول معتبر تهیه نشود کلاهبردارها به راحتی می‌توانند جیب شما را خالی کنند آنها الگوریتم کیف پول را هک می‌کنند و موجودی آن را برای خودشان انتقال می‌دهند.


طرح ICO
عرضه اولیه یک ارز دیجیتال یا ICO می‌تواند یک طرح سرمایه گذاری با سود دهی خیلی بالا باشد ولی کلاهبرداران از این فرصت استفاده می‌کنند و با ایده‌های تقلبی که ارائه می‌دهند پول کلانی را جمع می‌کنند. برای این منظور اگر تمایل به سرمایه گذاری در این زمینه دارید حتما وایت پیپر ICO را مطالعه کنید و از واقعی بودن اشخاص و متخصص بودن آنها در این زمینه اطلاعات کسب کنید و حتی با مشاوران متخصص صحبت کنید.

از جمله ICO های جعلی که در سال ۲۰۱۷ به اوج خود رسیدند می‌توان از شرکت های plex coin benebit و ebit نام برد.

استخراج ابری
برای استخراج ارز دیجیتال، استفاده از استخرها و سرورها کمک زیادی می‌کند ولی در این بین شرکت‌هایی با وعده بازگشت سرمایه بالا وجود دارند و با استفاده از حجم بالای داده‌هایی که در اختیار می‌گیرند حجم کلانی از سرمایه‌های مردم را از آنها می‌گیرند.

مثلا سایت معروف بانک آو ترون (BANK OF TRON) یکی از جدیدترین نمونه های کلاهبرداری است.
IMG_۲۰۲۳۱۲۲۰_۱۰۳۵۵۲.jpg


باید هاوینگ و قیمت بالای دلار را در سرمایه گذاری های ماینینگ ابری در نظر بگیرید.

صرافی تقلبی
راه انداختن صرافی ارز دیجیتال به خیلی از کلاهبرداران این امکان را می‌دهد تا پول عده زیادی را که فکر می‌کنند ارز را با قیمت مناسب پیدا کرده‌اند را برای خودشان برمی‌دارند.

در این خصوص باید دقت کنید که اگر قیمت فروش یک صرافی از سایر صرافی ها پایین تر است، شاید کاسه ای زیر نیم کاسه است! پس در انتخاب صرافی دقت کامل داشته باشید و از صرافی‌های معتبر خرید کنید.

حملات فیشینگ
شاید شما هم گاهی از طرف بعضی خدماتی که استفاده کرده‌اید ایمیلی دریافت کرده باشید که از شما تقاضا می‌کنند پسورد حسابی که در سایت آنها دارید را عوض کنید یا ترغیبتان می‌کنند تا اصلاحاتی را انجام دهید ولی آنها از طریق صفحاتی که به شما می‌دهند می‌توانند اطلاعات حساب شما را برای خودشان بردارند و حتی از هویت شما سوء استفاده کنند برای جلوگیری از آن می‌توانید ایمیل را به شرکت مربوطه بفرستید و از درست بودن آن مطلع شوید.

CLIPBOARD HIJACKING
در این نوع حملات هکر سعی میکند با ارسال یک بدافزار به سیستم قربانی کنترل سیستم قربانی را بر عهده گیرد. مثلا اگر آدرس یک کیف پول را در هنگام تراکنش کپی میکنید، ممکن است هکر با کلیپ بورد هایجکینگ اقدام به تعویض شماره آدرس کیف پول کند.

IMG_۲۰۲۳۱۲۲۰_۱۰۳۶۱۶.jpg

کلاهبرداری این طرح ها استفاده از حق ورود تازه واردان برای پرداخت سود قدیمی تر هاست.

طرح‌های پانزی و هرمی
خیلی از شرکت‌های کلاهبرداری با دادن وعده بازگشت سرمایه چندین برابری در مدت کوتاه عده زیادی از جمله مردم کشورهای جهان سوم را که با مشکل اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند را هدف قرار می‌دهند و با وعده‌های توخالی و وسوسه سودهای زیاد علاوه بر سوء استفاده از اطلاعات هویتی که در سایت آنها قرار می‌دهید پولتان را نیز از شما می‌گیرند. از جمله این شرکت‌ها می‌توان یونیفاندز، دابل وی و پای نتورک را نام برد که پول را از طریق ارز دیجیتال می گرفتند تا ردپایی از خودشان به جای نگذارند.

آیا می‌توان از این کلاهبردار ها شکایت کرد؟
شاید به نظر سخت باشد و امیدی به برگشت پولتان نداشته باشید ولی با ارائه دادخواست و شکایت از کلاهبرداران و داشتن تراکنش های بانکی و حساب کیف پولتان در بعضی موارد از جمله طرح‌های پانزی و فیشینگ خیلی ها توانسته‌اند با داشتن وکیل مجرب در این زمینه سرمایه خود را بازگرداند. برای این کار باید به سایت پلیس فتا مراجعه کنید.​
 

بالا