دعاتون میکنم وی پی م قطع شده کار واجب دارم😢
فلفل قرمز کاربر جدید عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم امروز در 17:09 #1 دعاتون میکنم وی پی م قطع شده کار واجب دارم😢
Diana 91 ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم امروز در 17:10 #2 فلفل قرمز گفت: دعاتون میکنم وی پی م قطع شده کار واجب دارم😢 کلیک کنید تا باز شود... ببین سایفون نصب کن خیلی خوب جواب میده مخصوصاً با خط همراه اول و اینترنت مبین نت فقط باید یه چند ثانیه تا یکی دو دقیقه صبر کنی تا وصل شه
فلفل قرمز گفت: دعاتون میکنم وی پی م قطع شده کار واجب دارم😢 کلیک کنید تا باز شود... ببین سایفون نصب کن خیلی خوب جواب میده مخصوصاً با خط همراه اول و اینترنت مبین نت فقط باید یه چند ثانیه تا یکی دو دقیقه صبر کنی تا وصل شه
اوج_آسمان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Apr 16, 2024 جنسیت خانم امروز در 17:12 #3 Diana 91 گفت: ببین سایفون نصب کن خیلی خوب جواب میده مخصوصاً با خط همراه اول و اینترنت مبین نت فقط باید یه چند ثانیه تا یکی دو دقیقه صبر کنی تا وصل شه کلیک کنید تا باز شود... سایفون هیچ وقت برای من وصل نشد همراه اولم
Diana 91 گفت: ببین سایفون نصب کن خیلی خوب جواب میده مخصوصاً با خط همراه اول و اینترنت مبین نت فقط باید یه چند ثانیه تا یکی دو دقیقه صبر کنی تا وصل شه کلیک کنید تا باز شود... سایفون هیچ وقت برای من وصل نشد همراه اولم
اوج_آسمان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Apr 16, 2024 جنسیت خانم امروز در 17:12 #4 فلفل قرمز گفت: دعاتون میکنم وی پی م قطع شده کار واجب دارم😢 کلیک کنید تا باز شود... کانفیگگ برای چه برنامه ای؟ Np. v tunnel یا v2rayNG ؟
فلفل قرمز گفت: دعاتون میکنم وی پی م قطع شده کار واجب دارم😢 کلیک کنید تا باز شود... کانفیگگ برای چه برنامه ای؟ Np. v tunnel یا v2rayNG ؟
استارتر استارتر فلفل قرمز کاربر جدید عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم امروز در 17:12 #5 Diana 91 گفت: ببین سایفون نصب کن خیلی خوب جواب میده مخصوصاً با خط همراه اول و اینترنت مبین نت فقط باید یه چند ثانیه تا یکی دو دقیقه صبر کنی تا وصل شه کلیک کنید تا باز شود... دارم سایفون اصلا وصل نمیشه نمیدونم شایذ بخطر ایفونه وگرنه شوهرم سامسونگه باهاش راحت وصل میشه🥲
Diana 91 گفت: ببین سایفون نصب کن خیلی خوب جواب میده مخصوصاً با خط همراه اول و اینترنت مبین نت فقط باید یه چند ثانیه تا یکی دو دقیقه صبر کنی تا وصل شه کلیک کنید تا باز شود... دارم سایفون اصلا وصل نمیشه نمیدونم شایذ بخطر ایفونه وگرنه شوهرم سامسونگه باهاش راحت وصل میشه🥲
Diana 91 ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم امروز در 17:12 #6 اوج_آسمان گفت: سایفون هیچ وقت برای من وصل نشد همراه اولم کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم
استارتر استارتر فلفل قرمز کاربر جدید عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم امروز در 17:13 #7 اوج_آسمان گفت: ****** برای چه برنامه ای؟ *** tunnel یا v2rayNG ؟ کلیک کنید تا باز شود... تونل
اوج_آسمان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Apr 16, 2024 جنسیت خانم امروز در 17:14 #8 فلفل قرمز گفت: تونل کلیک کنید تا باز شود... بصورت فایله میتونی بیایی تلگرام ؟ اونجا بهت بدم؟
اوج_آسمان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Apr 16, 2024 جنسیت خانم امروز در 17:16 #9 فلفل قرمز گفت: تونل کلیک کنید تا باز شود... میتونی حتی بیایی روبیکا یا ایتا؟