چه تاثیری روی پوستتون داشته؟!
نهاال ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 00:57 #3 Ivaz گفت: چه تاثیری روی پوستتون داشته؟! کلیک کنید تا باز شود... خوب بود واسه منافذ
نهاال ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 00:57 #4 پوست رو هم یه درجه روشن تر میکنه تاثییرش سه ماه به بعد مشخص میشه
استارتر استارتر Ivaz ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 31, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:58 #5 Alone at night. گفت: درماپلاس بهتره کلیک کنید تا باز شود... درماپلاس چیه؟
Alone at night. ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 12, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:59 #6 Ivaz گفت: درماپلاس چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... ویتامین آ
Alone at night. ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 12, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:59 #7 Alone at night. گفت: ویتامین آ کلیک کنید تا باز شود... تاثیرش بیشتره
استارتر استارتر Ivaz ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 31, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:01 #8 نهاال گفت: خوب بود واسه منافذ کلیک کنید تا باز شود... من منافذ ندارم نهاال گفت: پوست رو هم یه درجه روشن تر میکنه تاثییرش سه ماه به بعد مشخص میشه کلیک کنید تا باز شود... جدی؟من نیاسینامید استفاده کردم ولی صورتمو تیره کرد قشنگ الان صورت و گردنم دو رنگه😐💔 بعد ضد آفتابم استفاده میکردی وقتی تو خونه ایی یا نمیخوات؟
نهاال گفت: خوب بود واسه منافذ کلیک کنید تا باز شود... من منافذ ندارم نهاال گفت: پوست رو هم یه درجه روشن تر میکنه تاثییرش سه ماه به بعد مشخص میشه کلیک کنید تا باز شود... جدی؟من نیاسینامید استفاده کردم ولی صورتمو تیره کرد قشنگ الان صورت و گردنم دو رنگه😐💔 بعد ضد آفتابم استفاده میکردی وقتی تو خونه ایی یا نمیخوات؟
استارتر استارتر Ivaz ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 31, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:01 #9 Alone at night. گفت: ویتامین آ کلیک کنید تا باز شود... Alone at night. گفت: تاثیرش بیشتره کلیک کنید تا باز شود... برای چی خوبه
Alone at night. گفت: ویتامین آ کلیک کنید تا باز شود... Alone at night. گفت: تاثیرش بیشتره کلیک کنید تا باز شود... برای چی خوبه
Alone at night. ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 12, 2026 جنسیت خانم امروز در 01:02 #10 Ivaz گفت: برای چی خوبه کلیک کنید تا باز شود... همین روشن کردن پوست البته باید دائم استفاده کنی
نهاال ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:03 #11 Ivaz گفت: من منافذ ندارم جدی؟من نیاسینامید استفاده کردم ولی صورتمو تیره کرد قشنگ الان صورت و گردنم دو رنگه😐💔 بعد ضد آفتابم استفاده میکردی وقتی تو خونه ایی یا نمیخوات؟ کلیک کنید تا باز شود... اصلش گیرت بیاد خیلی تاثییر داره واسه لک میخوای؟ کلا ضد افتاب تو خونه هم باید بزنی حتی زیر نور مهتابی
Ivaz گفت: من منافذ ندارم جدی؟من نیاسینامید استفاده کردم ولی صورتمو تیره کرد قشنگ الان صورت و گردنم دو رنگه😐💔 بعد ضد آفتابم استفاده میکردی وقتی تو خونه ایی یا نمیخوات؟ کلیک کنید تا باز شود... اصلش گیرت بیاد خیلی تاثییر داره واسه لک میخوای؟ کلا ضد افتاب تو خونه هم باید بزنی حتی زیر نور مهتابی
رول دارچینی ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 6, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:06 #12 Ivaz گفت: چه تاثیری روی پوستتون داشته؟! کلیک کنید تا باز شود... رتینول واسه جوانسازی و ضد چروکه بالا ۲۴ سال باید بزنی
Ivaz گفت: چه تاثیری روی پوستتون داشته؟! کلیک کنید تا باز شود... رتینول واسه جوانسازی و ضد چروکه بالا ۲۴ سال باید بزنی
استارتر استارتر Ivaz ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 31, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:06 #13 نهاال گفت: اصلش گیرت بیاد خیلی تاثییر داره واسه لک میخوای؟ کلا ضد افتاب تو خونه هم باید بزنی حتی زیر نور مهتابی کلیک کنید تا باز شود... نه برای پیشگیری از چین و چروک میخوام ولی اگه روشن هم بکنه عالی میشه
نهاال گفت: اصلش گیرت بیاد خیلی تاثییر داره واسه لک میخوای؟ کلا ضد افتاب تو خونه هم باید بزنی حتی زیر نور مهتابی کلیک کنید تا باز شود... نه برای پیشگیری از چین و چروک میخوام ولی اگه روشن هم بکنه عالی میشه
استارتر استارتر Ivaz ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 31, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:06 #14 رول دارچینی گفت: رتینول واسه جوانسازی و ضد چروکه بالا ۲۴ سال باید بزنی کلیک کنید تا باز شود... قبلش نمیشه ؟
رول دارچینی گفت: رتینول واسه جوانسازی و ضد چروکه بالا ۲۴ سال باید بزنی کلیک کنید تا باز شود... قبلش نمیشه ؟
نهاال ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:07 #15 Ivaz گفت: نه برای پیشگیری از چین و چروک میخوام ولی اگه روشن هم بکنه عالی میشه کلیک کنید تا باز شود... فردا پیام بده از خواهرم بپرسم سر در میاره از این چیزا
Ivaz گفت: نه برای پیشگیری از چین و چروک میخوام ولی اگه روشن هم بکنه عالی میشه کلیک کنید تا باز شود... فردا پیام بده از خواهرم بپرسم سر در میاره از این چیزا
رول دارچینی ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 6, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:07 #16 Ivaz گفت: قبلش نمیشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... نه پوستت و داغون میکنه خیلی زوده رتینول مثل ویتامین سی یا نیاسینامید نیست بتونی چند بار بزنی باید یه بار در هفته اونم شب بزنی
Ivaz گفت: قبلش نمیشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... نه پوستت و داغون میکنه خیلی زوده رتینول مثل ویتامین سی یا نیاسینامید نیست بتونی چند بار بزنی باید یه بار در هفته اونم شب بزنی
استارتر استارتر Ivaz ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 31, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:08 #17 نهاال گفت: فردا پیام بده از خواهرم بپرسم سر در میاره از این چیزا کلیک کنید تا باز شود... 💖
استارتر استارتر Ivaz ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 31, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:08 #18 رول دارچینی گفت: نه پوستت و داغون میکنه خیلی زوده رتینول مثل ویتامین سی یا نیاسینامید نیست بتونی چند بار بزنی باید یه بار در هفته اونم شب بزنی کلیک کنید تا باز شود... نمیدونستم اینو
رول دارچینی گفت: نه پوستت و داغون میکنه خیلی زوده رتینول مثل ویتامین سی یا نیاسینامید نیست بتونی چند بار بزنی باید یه بار در هفته اونم شب بزنی کلیک کنید تا باز شود... نمیدونستم اینو
رول دارچینی ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 6, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:09 #19 Ivaz گفت: نمیدونستم اینو کلیک کنید تا باز شود... قویه مثل اوره
رول دارچینی ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 6, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:12 #20 برای شروع استفاده از رتینول محدوده سنی ایدهآل ۲۵ تا ۳۰ سال است @Ivaz