اگر توری داشتی گوجه رو هم میتونستی کباب کنی
بادمجونا رو بذار خیلی کباب شه ، بعد پوستشونو بگیر ساطوری کن بذار کنار
تو تابه سیرو بذار تفت بخوره . سرخش نکن ، در حد تفت دادن و به اصطلاح بلند شدن بوش کافیه . (این قسمت تخم مرغ دلبخواهه) یه تخم مرغ بشکون تو سیر و تند تند هم بزن کامل از هم باز شه ، زردچوبه ، فلفل سیاه و نمکم همزمان بریز و بذار تخم مرغ تفت بخوره . بعدش گوجههای پوست گرفته و خرد شده رو قاطیشون کن بذار رنگش باز شه و ربی شه . بعد بادمجونو اضافه کن هم بزن و در ظرفتو بذار تا با شعلهی کم بپزه