کباب کردن بادمجون

ملیحه

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
تایم نگرفتم تاحالا ! هر موقع دیدی کباب شد بردار دیگه
 

ملیحه

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
ازین توریا داری ؟

1716535291726.png
 

ملیحه

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
آها خوبه ممنون
بعد کباب کردن چکار کنم میرزا قاسمی
اگر توری داشتی گوجه رو هم میتونستی کباب کنی

بادمجونا رو بذار خیلی کباب شه ، بعد پوستشونو بگیر ساطوری کن بذار کنار
تو تابه سیرو بذار تفت بخوره . سرخش نکن ، در حد تفت دادن و به اصطلاح بلند شدن بوش کافیه . (این قسمت تخم مرغ دلبخواهه) یه تخم مرغ بشکون تو سیر و تند تند هم بزن کامل از هم باز شه ، زردچوبه ، فلفل سیاه و نمکم همزمان بریز و بذار تخم مرغ تفت بخوره . بعدش گوجه‌های پوست گرفته و خرد شده رو قاطیشون کن بذار رنگش باز شه و ربی شه . بعد بادمجونو اضافه کن هم بزن و در ظرفتو بذار تا با شعله‌ی کم بپزه
 
استارتر
استارتر
پفیلا پنیری

پفیلا پنیری

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
اگر توری داشتی گوجه رو هم میتونستی کباب کنی

بادمجونا رو بذار خیلی کباب شه ، بعد پوستشونو بگیر ساطوری کن بذار کنار
تو تابه سیرو بذار تفت بخوره . سرخش نکن ، در حد تفت دادن و به اصطلاح بلند شدن بوش کافیه . (این قسمت تخم مرغ دلبخواهه) یه تخم مرغ بشکون تو سیر و تند تند هم بزن کامل از هم باز شه ، زردچوبه ، فلفل سیاه و نمکم همزمان بریز و بذار تخم مرغ تفت بخوره . بعدش گوجه‌های پوست گرفته و خرد شده رو قاطیشون کن بذار رنگش باز شه و ربی شه . بعد بادمجونو اضافه کن هم بزن و در ظرفتو بذار تا با شعله‌ی کم بپزه
تخم مرغ زود میگیره خودشو نزارم بگیره
 

سانسوریا۲

⭐کاربر ویژه⭐
عضویت
Jan 30, 2024
جنسیت
خانم
زمان زیادی نمیبره بعدش پوستشو و میکنی و لهش میکنی
 

بالا