نوری...
Guest
کباب مرغ مراکشی به راحتی درست می شود و می توانید یک طعم جدید را تجریه کنید.
مشاهده پیوست 204863
مواد لازم:
سینه مرغ کامل ۴ عدد
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
گشنیز و جعفری خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کباب مرغ تند مراکشی
آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود .
پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل کاسه ای بریزید.
استخوان های مرغ را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به ۲-۳ قسمت برش بزنید ،سپس تکه های مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید ، پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود سپس کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید
مشاهده پیوست 204863
مواد لازم:
سینه مرغ کامل ۴ عدد
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
گشنیز و جعفری خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کباب مرغ تند مراکشی
آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود .
پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل کاسه ای بریزید.
استخوان های مرغ را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به ۲-۳ قسمت برش بزنید ،سپس تکه های مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید ، پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود سپس کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید