من فک نمیکردم سمیرا اینجوری باشه. واقعا متأسف شدمبووود
شوت شد بیرون🍑
در این حد نبودمن فک نمیکردم سمیرا اینجوری باشه. واقعا متأسف شدم
ای بابا😔😂در این حد نبود
اوضاعش حاد و بسسسسیار وخیم شده 🤕
هفتاد در صد کاربرای این جا ادعای ادب و اخلاق دارن و همش میگن فلانی چرا این جوره اون جوره ولی به وقتش می بینی خودشون یا رفیقایی که ازشون حمایت می کنن و طرفدارشونن چه فحشا که نمیدنمن فک نمیکردم سمیرا اینجوری باشه. واقعا متأسف شدم
خودتم سرونشتی فیلم بازی کردن بسههفتاد در صد کاربرای این جا ادعای ادب و اخلاق دارن و همش میگن فلانی چرا این جوره اون جوره ولی به وقتش می بینی خودشون یا رفیقایی که ازشون حمایت می کنن و طرفدارشونن چه فحشا که نمیدن
این جا بیشتر رفاقت 🤡 و هوا داری اهمیت داره تا ادب و اخلاق همون حرفا حتی بد ترشو یه کاربر دیگه می گفت همینا که الان به سکینه فحش میدن می ریختن سر مژده که واااا چرا فلانی رو تعلیق کردی درش بیار!!
متوجه نشدم اصلا.هفتاد در صد کاربرای این جا ادعای ادب و اخلاق دارن و همش میگن فلانی چرا این جوره اون جوره ولی به وقتش می بینی خودشون یا رفیقایی که ازشون حمایت می کنن و طرفدارشونن چه فحشا که نمیدن
این جا بیشتر رفاقت 🤡 و هوا داری اهمیت داره تا ادب و اخلاق همون حرفا حتی بد ترشو یه کاربر دیگه می گفت همینا که الان به سکینه فحش میدن می ریختن سر مژده که واااا چرا فلانی رو تعلیق کردی درش بیار!!
بیخیال گلم باهاشون درگیر نشو ارزش ندارنخودتم سرونشتی فیلم بازی کردن بسه
نه بابا سرنوشت کیه دیگه من اون نیستم شک داری از مژده آی پی بگیر میگه من سرنوشت هستم یا نه و الا شرم کن و بیخود تهمت نزنخودتم سرونشتی فیلم بازی کردن بسه
پس خا مالشی؟نه بابا سرنوشت کیه دیگه من اون نیستم شک داری از مژده آی پی بگیر میگه من سرنوشت هستم یا نه و الا شرم کن و بیخود تهمت نزن
چرا وقتی میبینی همه رو اذیت کرده طرفشو میگیری؟نه بابا سرنوشت کیه دیگه من اون نیستم شک داری از مژده آی پی بگیر میگه من سرنوشت هستم یا نه و الا شرم کن و بیخود تهمت نزن
عزیزم اون با من بود دلیلی نداره شما دخالت کنی و توهین کنی و بگی درگیر نشه ارزش نداره 🤡 و...بیخیال گلم باهاشون درگیر نشو ارزش ندارن
سیشدیر بابا😂😂عزیزم اون با من بود دلیلی نداره شما دخالت کنی و توهین کنی و بگی درگیر نشه ارزش نداره 🤡 و...
همین امثال تو باعث با دخالت بیجا باعث تشدیا دعوا و درگیری میشین
چقدر این حرفت زشتهپس خا مالشی؟
جدی میگی زن هارو نمیدونم ولی تو رو میدونم نداریچقدر این حرفت زشته
ضمنا اصلا زن ها ..ایه ندارن
چون من بیشتر از شما جو سایت و کاربرا و دلایل تشدید درگیری ها رو می دونمچرا وقتی میبینی همه رو اذیت کرده طرفشو میگیری؟
کرم داری؟
سری قبلم یادمه همین کارو کردی
هیچ زنی نداره عزیزم 💚جدی میگی زن هارو نمیدونم ولی تو رو میدونم نداری
بابا پرفسور نکشیمونچون من بیشتر از شما جو سایت و کاربرا و دلایل تشدید درگیری ها رو می دونم
شما که خبر نداری فکر می کنی فقط یه نفر مقصره همیشه
قلبتو برو واسه همون سرنوشت بذارهیچ زنی نداره عزیزم 💚