کاربر سکینه

وضعیت
این موضوع قفل شده است

کانفینگی

⭐کاربر فعال⭐
من فک نمیکردم سمیرا اینجوری باشه. واقعا متأسف شدم
هفتاد در صد کاربرای این جا ادعای ادب و اخلاق دارن و همش میگن فلانی چرا این جوره اون جوره ولی به وقتش می بینی خودشون یا رفیقایی که ازشون حمایت می کنن و طرفدارشونن چه فحشا که نمیدن
این جا بیشتر رفاقت 🤡 و هوا داری اهمیت داره تا ادب و اخلاق همون حرفا حتی بد ترشو یه کاربر دیگه می گفت همینا که الان به سکینه فحش میدن می ریختن سر مژده که واااا چرا فلانی رو تعلیق کردی درش بیار!!

یه نفر،

⭐کاربر برتر⭐
هفتاد در صد کاربرای این جا ادعای ادب و اخلاق دارن و همش میگن فلانی چرا این جوره اون جوره ولی به وقتش می بینی خودشون یا رفیقایی که ازشون حمایت می کنن و طرفدارشونن چه فحشا که نمیدن
این جا بیشتر رفاقت 🤡 و هوا داری اهمیت داره تا ادب و اخلاق همون حرفا حتی بد ترشو یه کاربر دیگه می گفت همینا که الان به سکینه فحش میدن می ریختن سر مژده که واااا چرا فلانی رو تعلیق کردی درش بیار!!
خودتم سرونشتی فیلم بازی کردن بسه

استارتر
استارتر
آیلارام

آیلارام

⭐کاربر برتر⭐
متوجه نشدم اصلا.
من اینجا جز دو سع نفر کسیو نمیشناسم و از اخلاقش خبر ندارم. از کاربر سمیراهم خوشم میومد اما این دو روزه حرفاشو دیدم توهین های بیجاشو دیدم

یه نفر،

⭐کاربر برتر⭐
نه بابا سرنوشت کیه دیگه من اون نیستم شک داری از مژده آی پی بگیر میگه من سرنوشت هستم یا نه و الا شرم کن و بیخود تهمت نزن
چرا وقتی میبینی همه رو اذیت کرده طرفشو میگیری؟
کرم داری؟
سری قبلم یادمه همین کارو کردی

کانفینگی

⭐کاربر فعال⭐
بیخیال گلم باهاشون درگیر نشو ارزش ندارن
عزیزم اون با من بود دلیلی نداره شما دخالت کنی و توهین کنی و بگی درگیر نشه ارزش نداره 🤡 و...
همین امثال تو باعث با دخالت بیجا باعث تشدیا دعوا و درگیری میشین

کانفینگی

⭐کاربر فعال⭐
چرا وقتی میبینی همه رو اذیت کرده طرفشو میگیری؟
کرم داری؟
سری قبلم یادمه همین کارو کردی
چون من بیشتر از شما جو سایت و کاربرا و دلایل تشدید درگیری ها رو می دونم
شما که خبر نداری فکر می کنی فقط یه نفر مقصره همیشه

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا