عزیزم یکی از فنون درآوردن ژله اینه که قبل از برگردوندن ژله ظرف مورد نظر رو خیس کنی تا وقتی ژله رو برمیگردونی بتونی با تکون دادن اونو وسط ظرف قرار بدی وگرنه میچسبه و بخوای تکون بدی میشکنه
موفق باشی
و من پودر ژلاتین مارک حلال میخرم که مطمئنم ژلاتین گاویه و با ابمیوه طبیعی و شکر یک ژله سالم درست میکنم
که خیلی هم خوشمزه تره. و رنگ و اسانس هم نداره
میتونی امتحان کنی
چون شنیدم بدلیل ارزون تر بودن ژلاتین خوکی بجای ژلاتین گاوی وارد میشه و کسی هم نمیتونه تشخیص بده الکی میزنن روش ژلاتین حلال ولی من مارک حلال رو میخرم که داخل کشور تولید میشه و صد در صد ژلاتین گاویه
برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید