چیکار کنم صورتم چاق بشه
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 14:46 #2 جای موفقیت خالیه اون بلد بود
کره بادوم زمینی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Aug 20, 2025 جنسیت خانم امروز در 14:52 #3 کم غصه بخور من ناراحت میشم و گریه میکنم صورتم اب میره
کره بادوم زمینی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Aug 20, 2025 جنسیت خانم امروز در 14:52 #4 الانم چن وقته ناراحت بودم همین یکم لاغر شدم
کانفینگی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 14:53 #5 نازنین جون گفت: چیکار کنم صورتم چاق بشه کلیک کنید تا باز شود... سیب آبپز کن بخور در حدی که له نشه باید درسته آبپزش کنی اطراع لب رو پر می کنه برا کل صورت سیب زمینی پخته جوابه که البته چاق هم می کنه
نازنین جون گفت: چیکار کنم صورتم چاق بشه کلیک کنید تا باز شود... سیب آبپز کن بخور در حدی که له نشه باید درسته آبپزش کنی اطراع لب رو پر می کنه برا کل صورت سیب زمینی پخته جوابه که البته چاق هم می کنه
کانفینگی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 14:54 #6 کره بادوم زمینی گفت: کم غصه بخور من ناراحت میشم و گریه میکنم صورتم اب میره کلیک کنید تا باز شود... خب بعضیا ژنشون داغونه مثل خودم موقع لاغر شدن اول صورت لاغر میشه موقع چاقی شکم و پهلو و بازو بیشتر پر میشه تا صورت
کره بادوم زمینی گفت: کم غصه بخور من ناراحت میشم و گریه میکنم صورتم اب میره کلیک کنید تا باز شود... خب بعضیا ژنشون داغونه مثل خودم موقع لاغر شدن اول صورت لاغر میشه موقع چاقی شکم و پهلو و بازو بیشتر پر میشه تا صورت
fatish ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 22, 2025 جنسیت خانم امروز در 15:17 #8 کره بادوم زمینی گفت: کم غصه بخور من ناراحت میشم و گریه میکنم صورتم اب میره کلیک کنید تا باز شود... بستگی داره بعضیا با ناراحتی چاق میشن من با ناراحتی وزن کم میکردم ولی جدیدا پرخوری عصبی گرفتم عصبی شم فقط میخورم
کره بادوم زمینی گفت: کم غصه بخور من ناراحت میشم و گریه میکنم صورتم اب میره کلیک کنید تا باز شود... بستگی داره بعضیا با ناراحتی چاق میشن من با ناراحتی وزن کم میکردم ولی جدیدا پرخوری عصبی گرفتم عصبی شم فقط میخورم
کره بادوم زمینی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Aug 20, 2025 جنسیت خانم امروز در 17:17 #9 fatish گفت: بستگی داره بعضیا با ناراحتی چاق میشن من با ناراحتی وزن کم میکردم ولی جدیدا پرخوری عصبی گرفتم عصبی شم فقط میخورم کلیک کنید تا باز شود... من حالا تو ناراحتی اصلا از گلوم غذا نمیره پایین
fatish گفت: بستگی داره بعضیا با ناراحتی چاق میشن من با ناراحتی وزن کم میکردم ولی جدیدا پرخوری عصبی گرفتم عصبی شم فقط میخورم کلیک کنید تا باز شود... من حالا تو ناراحتی اصلا از گلوم غذا نمیره پایین
fatish ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 22, 2025 جنسیت خانم 45 دقیقه قبل #10 کره بادوم زمینی گفت: من حالا تو ناراحتی اصلا از گلوم غذا نمیره پایین کلیک کنید تا باز شود... منم قبلا عین تو بودم دوسالیه اینطور شدم
کره بادوم زمینی گفت: من حالا تو ناراحتی اصلا از گلوم غذا نمیره پایین کلیک کنید تا باز شود... منم قبلا عین تو بودم دوسالیه اینطور شدم