Nazanin 80
کاربر جدید
کدوم عزیزم روی فرش هام روفرشی پهن کردم وقتی مهمون میاد برمیدارم بخاطر دوتا بچه کوچیک دارماون فرش کناره خوب نیست
کدوم عزیزم روی فرش هام روفرشی پهن کردم وقتی مهمون میاد برمیدارم بخاطر دوتا بچه کوچیک دارماون فرش کناره خوب نیست
کنسول بگیر تیوی و بزن دیوار دیگهنه عزیزم شرایط بنایی ندارم کنسول هم برای تی وی بچه کوچیک دارم دوتا تلویزیون و با ضربه و آب خراب کردن این سومی خریدم زدم به دیوار میز کنار بخاری و کجا بزارم عزیزم؟
میشه دقیق بگی چجوری بچینم منظورت از اینور و اونور که میگی متوجه نمیشم🤦🤦کنسول بگیر تیوی و بزن دیوار دیگه
خیلی مبلارو به هم چسبوندی اون تکی و بزار جلوی اوپن میز و بزار بینشون اون یکی و بیار این ور
جلوی اوپن که نبل گذاشتیمیشه دقیق بگی چجوری بچینم منظورت از اینور و اونور که میگی متوجه نمیشم🤦🤦
خونه آشنا بنظر رسید😂نه عزیزم چطور ؟
باشه عزیزمجلوی اوپن که نبل گذاشتی
دو تا مبل تکی و بزار اونجا بین دو تا مبل فاصله بزار میز و بزار اونجا
اون یکی دو نفره رو ببر جلوی پرده نچسبونی زیا
نیشابورم عزیزمخونه آشنا بنظر رسید😂
اها فک کردم اون یکی دو نفرسباشه عزیزم
مبلام دوتا سه نفره هستن دوتا تکنفره
این عکس کنار گل یه فرش کناره هست خوب نیست
خب حالا بعدش چیکار کنمجلوی اوپن که نبل گذاشتی
دو تا مبل تکی و بزار اونجا بین دو تا مبل فاصله بزار میز و بزار اونجا
اون یکی دو نفره رو ببر جلوی پرده نچسبونی زیا
کناره ندارم عزیزم فرشمه قالیه روش روفرشی پهن کردماین عکس کنار گل یه فرش کناره هست خوب نیست
مبل یه نفره جلو اوپن رو بیار بذار کنار بخاری
حالا هرچی هست اون اون تیکه خوب نیس که رفته رو فرش و سرامیککناره ندارم عزیزم فرشمه قالیه روش روفرشی پهن کردم
آها اون روفرشی کوچولو میگی اون و مهمون میاد برمیدارمحالا هرچی هست اون اون تیکه خوب نیس که رفته رو فرش و سرامیک
نمیتونی مدل فرشاتو که گذاشتی عوض کنی ؟ یه جور دیگه بزار اون پادری و که بردارخب حالا بعدش چیکار کنم
۱۲متریفرشات چند متریه
اون برمیدارم عزیزم در ورودی اونجاست فرسام و تازه شستم پهن کردم تا عید کثیف نشهنمیتونی مدل فرشاتو که گذاشتی عوض کنی ؟ یه جور دیگه بزار اون پادری و که بردار