چطوری گوشت واسه کباب مزه دار کنم

  • شروع کننده موضوع mahiiii
  • تاریخ شروع

مامان اروین

Guest
اب لیموترش با تکه های ریز شده پوست لیمو. نمک فلفل سس مایونز یا سس خردل.
من برا جوجه زنجبیل هم میزنم خوب میشه ولی برا گوشت امتحان نکردم.
ی ادویه دزفولی خریدم فک کنم اسمش ال اسپیس بود. خیلی طعم جدید و خوشمزه ای داره ی ذره تنده... من شوهرم عاشقش شدیم. سبز رنگه مایع ست دیدی ن تو سوپری و فروشگاه حتما امتحانش کنین البته اونا ک تندی دوس دارن
 
استارتر
استارتر

mahiiii

Guest
اب لیموترش با تکه های ریز شده پوست لیمو. نمک فلفل سس مایونز یا سس خردل.
من برا جوجه زنجبیل هم میزنم خوب میشه ولی برا گوشت امتحان نکردم.
ی ادویه دزفولی خریدم فک کنم اسمش ال اسپیس بود. خیلی طعم جدید و خوشمزه ای داره ی ذره تنده... من شوهرم عاشقش شدیم. سبز رنگه مایع ست دیدی ن تو سوپری و فروشگاه حتما امتحانش کنین البته اونا ک تندی دوس دارن
ممنون عزیزم
 

بانوی عمارت

Guest
همینا که بچه ها گفتن? پیازو آبلیمو و نمک و ادویه و..
 

عشق جان

Guest
به نظر همه احترام میگذارم ولی ما اصولا گوشت تازه رو مزه دار نمیکنیم چون از نظر ما طعم گوشت رو حس نمیکنی اول از همه گوشتت نباید اب داشته باشه ما اگر گوسفند رو تازه بکشیم خودمون گوشتش رو واسه کباب نمیشوریم حالا اگر شستی بعد دونه دونه روی توری پهن کن که هیچ ابی روش نمونه بعد به سیخ بزن فقط کمی نمک و اگر دوست داشتی فلفل قرمز بزن و روی اتیش گذاشتی خیلی مهمه که اتیشت زور داشته باشه و گوشتت رو زود به زود برگردونی امتحان کن مطمعن باش دیگه هیجوقت مزه دار نمیکنی
 
استارتر
استارتر

mahiiii

Guest
به نظر همه احترام میگذارم ولی ما اصولا گوشت تازه رو مزه دار نمیکنیم چون از نظر ما طعم گوشت رو حس نمیکنی اول از همه گوشتت نباید اب داشته باشه ما اگر گوسفند رو تازه بکشیم خودمون گوشتش رو واسه کباب نمیشوریم حالا اگر شستی بعد دونه دونه روی توری پهن کن که هیچ ابی روش نمونه بعد به سیخ بزن فقط کمی نمک و اگر دوست داشتی فلفل قرمز بزن و روی اتیش گذاشتی خیلی مهمه که اتیشت زور داشته باشه و گوشتت رو زود به زود برگردونی امتحان کن مطمعن باش دیگه هیجوقت مزه دار نمیکنی
ممنون عزیزم که وقت گذاشتی????
 

آنجِل

Guest
حیفه به گوشت قرمز چیزی بزنی بنظرم.همون طعم خودش عالیه.
سیخ بکش و نمک و تموم?
 

آنجِل

Guest
به نظر همه احترام میگذارم ولی ما اصولا گوشت تازه رو مزه دار نمیکنیم چون از نظر ما طعم گوشت رو حس نمیکنی اول از همه گوشتت نباید اب داشته باشه ما اگر گوسفند رو تازه بکشیم خودمون گوشتش رو واسه کباب نمیشوریم حالا اگر شستی بعد دونه دونه روی توری پهن کن که هیچ ابی روش نمونه بعد به سیخ بزن فقط کمی نمک و اگر دوست داشتی فلفل قرمز بزن و روی اتیش گذاشتی خیلی مهمه که اتیشت زور داشته باشه و گوشتت رو زود به زود برگردونی امتحان کن مطمعن باش دیگه هیجوقت مزه دار نمیکنی
دقیقا
 

بالا