#سلامتی
?جلوگیری از پیری تا تنظیم قند خون؛ خواص شگفت انگیز برنج سیاه
?دانشمندان میگویند مصرف برنج سیاه میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد.
?براساس اعلام مرکز اطلاعات غذایی آمریکا، هر یک فنجان برنج سیاه دارای ۱۰ گرم پروتئین است همچنین این برنج دارای فیبر، سطح بالایی از آهن، فسفر، و روی را داراست.
?آنتوسیانین یکی از آنتی اکسیدانهای قدرتمند موجود در این گیاه است که دلیل اصلی سیاه بودن این برنج نیز ریشه در آن دارد.
?تحقیقات دانشمندان نشان داده است آنتوسیانین باعث کاهش تاثیرات منفی رادیکالهای آزاد بر بدن میشود. همین موضوع باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند پیری زودرس میشود.
?همچنین برنج سیاه نسبت به اقلام دیگر برنج دارای فیبر بیشتر و چربی کمتری است که هر دو موضوع باعث افزایش سلامت قلب میشود. فیبر سطح کلسترول و فشار خون را کاهش میدهد که این موضوع منجر به کاهش خطر ابتلا به بیمارهای قلبی و عروقی میشود.