چرا شکلک مورد استفاده ی من بود
ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 09:32 #2 طی توافقات انجام شده . جای اعتراض نیست
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 09:35 #3 ملیحه گفت: طی توافقات انجام شده . جای اعتراض نیست کلیک کنید تا باز شود... من کجای توافقات بودم
ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 09:37 #4 _ساغر__ گفت: من کجای توافقات بودم کلیک کنید تا باز شود... هی تو خصوصی بهت گفتم اینقدر شیطونی نکن ! هی گفتم بشین دو دقه گوش کن بعد نگی چرا به من نگفتید !!! بفرما ! اینم نتیجهش
_ساغر__ گفت: من کجای توافقات بودم کلیک کنید تا باز شود... هی تو خصوصی بهت گفتم اینقدر شیطونی نکن ! هی گفتم بشین دو دقه گوش کن بعد نگی چرا به من نگفتید !!! بفرما ! اینم نتیجهش
اوج_آسمان ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Apr 16, 2024 جنسیت خانم دیروز در 11:28 #5 من تازه فهمیدم شکلک ایش نیستش
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 12:14 #6 ملیحه گفت: هی تو خصوصی بهت گفتم اینقدر شیطونی نکن ! هی گفتم بشین دو دقه گوش کن بعد نگی چرا به من نگفتید !!! بفرما ! اینم نتیجه کلیک کنید تا باز شود... چیکار کنم شیطونی تو خونمه
ملیحه گفت: هی تو خصوصی بهت گفتم اینقدر شیطونی نکن ! هی گفتم بشین دو دقه گوش کن بعد نگی چرا به من نگفتید !!! بفرما ! اینم نتیجه کلیک کنید تا باز شود... چیکار کنم شیطونی تو خونمه
ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 12:29 #7 _ساغر__ گفت: چیکار کنم شیطونی تو خونمه کلیک کنید تا باز شود... باشه این که گذشت ... این سری به ذره آروم بگیر
_ساغر__ گفت: چیکار کنم شیطونی تو خونمه کلیک کنید تا باز شود... باشه این که گذشت ... این سری به ذره آروم بگیر
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 12:29 #8 ملیحه گفت: باشه این که گذشت ... این سری به ذره آروم بگیر کلیک کنید تا باز شود... مطمئنی منو با کاربر دیگه ای اشتباه نگربتی
ملیحه گفت: باشه این که گذشت ... این سری به ذره آروم بگیر کلیک کنید تا باز شود... مطمئنی منو با کاربر دیگه ای اشتباه نگربتی
ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 12:30 #9 _ساغر__ گفت: مطمئنی منو با کاربر دیگه ای اشتباه نگربتی کلیک کنید تا باز شود... نه چطور !؟