کانفینگی
⭐کاربر فعال⭐
کش پیدا می کند؟
مثلا کاربر x یه تاپیکی می زنه
بعد y یه چیزی میگه
یا به خاطر سو تفاهم یا پیشداوری یا برداشت های سطحی از شخصیت همدیگه
بین x و y بحث و دعوا میشه
بعد کاربر c مثلا چون از کاربر y بدش میاد یا مثلا رفیق کاربر x هست میاد به کاربرy یا فحش میده یا توهین می کنه
بعد گاهی وقتا هم که خیلی فاز دوری از تنش رو داشته باشه به یکی از دو طرف که دوستش باشه میگه عزیزم دعوا نیافت و یه متلکی یا توهینی هم به کاربر طرف مقابل می کنه
من خودم با کاربر م دعوا داشتم با یه کاربر به اسم ه هم دعوا داشتم ولی تک به تک بود
هیچ کس نه طرف اون بود نه طرف من
ولی اکثر دعوا های این جا از حالت تک به تک در میاد و بعد یکی دو تا مکالمه دعوا چند نفر با یه نفر میشه گاهی هم چند نفر به چند نفر
بستگی داره
کاربرای این جا حافظه ی قوی دارن کینه ای هستن بیشتر از ادب و اخلاق هواداری و رفاقت براشون مهمه
خدا نکنه مشکلاتتو بفهمن همیشه هم به سن آدما گیر میدن
قبلا به سن کم می گفتن بچه سال و...
بیشتر باشه که دیگه بد تر
این که چی گفته میشه براشون مهم نیست براشون مهم اینه که کی داره میگه
مثلا کاربر x یه تاپیکی می زنه
بعد y یه چیزی میگه
یا به خاطر سو تفاهم یا پیشداوری یا برداشت های سطحی از شخصیت همدیگه
بین x و y بحث و دعوا میشه
بعد کاربر c مثلا چون از کاربر y بدش میاد یا مثلا رفیق کاربر x هست میاد به کاربرy یا فحش میده یا توهین می کنه
بعد گاهی وقتا هم که خیلی فاز دوری از تنش رو داشته باشه به یکی از دو طرف که دوستش باشه میگه عزیزم دعوا نیافت و یه متلکی یا توهینی هم به کاربر طرف مقابل می کنه
من خودم با کاربر م دعوا داشتم با یه کاربر به اسم ه هم دعوا داشتم ولی تک به تک بود
هیچ کس نه طرف اون بود نه طرف من
ولی اکثر دعوا های این جا از حالت تک به تک در میاد و بعد یکی دو تا مکالمه دعوا چند نفر با یه نفر میشه گاهی هم چند نفر به چند نفر
بستگی داره
کاربرای این جا حافظه ی قوی دارن کینه ای هستن بیشتر از ادب و اخلاق هواداری و رفاقت براشون مهمه
خدا نکنه مشکلاتتو بفهمن همیشه هم به سن آدما گیر میدن
قبلا به سن کم می گفتن بچه سال و...
بیشتر باشه که دیگه بد تر
این که چی گفته میشه براشون مهم نیست براشون مهم اینه که کی داره میگه