د یگ انقدر گفتم میگن کم طرفداری کن از شوهرت طرفداری نکنی پس از کی طرفداری کنی 😐
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:03 #21 برید_کنار_من_اومدم گفت: د یگ انقدر گفتم میگن کم طرفداری کن کلیک کنید تا باز شود... از شوهرت طرفداری نکنی پس از کی طرفداری کنی 😐
برید_کنار_من_اومدم گفت: د یگ انقدر گفتم میگن کم طرفداری کن کلیک کنید تا باز شود... از شوهرت طرفداری نکنی پس از کی طرفداری کنی 😐
Bita80 کاربر جدید عضویت Jan 12, 2026 جنسیت خانم امروز در 12:04 #22 برید_کنار_من_اومدم گفت: داخلی کلیک کنید تا باز شود... ببخش عزیزم هزینه سونو چند شد؟
Bita80 کاربر جدید عضویت Jan 12, 2026 جنسیت خانم امروز در 12:04 #23 برید_کنار_من_اومدم گفت: اتفاقا منم تو غریبم انگاز مثلا میگ بابا این ک تو غربته سالی یکبار میاد این به چه دردم میخوره بزار اینایی ک نزدیکمن تو دستم نگه دارم کلیک کنید تا باز شود... آره من مجرد هم بودم اوضاع همین بود
برید_کنار_من_اومدم گفت: اتفاقا منم تو غریبم انگاز مثلا میگ بابا این ک تو غربته سالی یکبار میاد این به چه دردم میخوره بزار اینایی ک نزدیکمن تو دستم نگه دارم کلیک کنید تا باز شود... آره من مجرد هم بودم اوضاع همین بود
استارتر استارتر برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:05 #24 Melody گفت: از شوهرت طرفداری نکنی پس از کی طرفداری کنی 😐 کلیک کنید تا باز شود... والا اون روز طرفداری کردم میگفت حقته این زندگیت میگ ما میگیم تو بدتر بگو ما گفتیم بمیره شوهرت تو بگو نشاالله
Melody گفت: از شوهرت طرفداری نکنی پس از کی طرفداری کنی 😐 کلیک کنید تا باز شود... والا اون روز طرفداری کردم میگفت حقته این زندگیت میگ ما میگیم تو بدتر بگو ما گفتیم بمیره شوهرت تو بگو نشاالله
استارتر استارتر برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:05 #25 Bita80 گفت: ببخش عزیزم هزینه سونو چند شد؟ کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم 1500سونو شکم و لگن
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:06 #26 برید_کنار_من_اومدم گفت: والا اون روز طرفداری کردم میگفت حقته این زندگیت میگ ما میگیم تو بدتر بگو ما گفتیم بمیره شوهرت تو بگو نشاالله کلیک کنید تا باز شود... عجبااا ی مدت حرف نزن چی بگم اخه مادره هیچیم نمیشه گفت تو باید نشون بدی خودت راضی هستی از زنرگیت و شوهرتم خیلی خوبه
برید_کنار_من_اومدم گفت: والا اون روز طرفداری کردم میگفت حقته این زندگیت میگ ما میگیم تو بدتر بگو ما گفتیم بمیره شوهرت تو بگو نشاالله کلیک کنید تا باز شود... عجبااا ی مدت حرف نزن چی بگم اخه مادره هیچیم نمیشه گفت تو باید نشون بدی خودت راضی هستی از زنرگیت و شوهرتم خیلی خوبه
استارتر استارتر برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:08 #27 Melody گفت: عجبااا ی مدت حرف نزن چی بگم اخه مادره هیچیم نمیشه گفت تو باید نشون بدی خودت راضی هستی از زنرگیت و شوهرتم خیلی خوبه کلیک کنید تا باز شود... تظاهر میکنم ولی باز مگ ول میکنن بخدا هفته ای ده روزی یکبار اونم خودشون زنگ میزنن
Melody گفت: عجبااا ی مدت حرف نزن چی بگم اخه مادره هیچیم نمیشه گفت تو باید نشون بدی خودت راضی هستی از زنرگیت و شوهرتم خیلی خوبه کلیک کنید تا باز شود... تظاهر میکنم ولی باز مگ ول میکنن بخدا هفته ای ده روزی یکبار اونم خودشون زنگ میزنن
استارتر استارتر برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:09 #28 Bita80 گفت: آره من مجرد هم بودم اوضاع همین بود کلیک کنید تا باز شود... مامانم بعد نامزدیم کلا عقده شوهرمو سر من خالی کردن
Bita80 گفت: آره من مجرد هم بودم اوضاع همین بود کلیک کنید تا باز شود... مامانم بعد نامزدیم کلا عقده شوهرمو سر من خالی کردن
شاپرک خواب رفته ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم امروز در 14:48 #29 فکر کنم خودت از شوهرت بد گفتی که اینطور شناختنش وگرنه تو که راهت دوره نمیبینن رفتارشو
شاپرک خواب رفته ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم امروز در 14:48 #30 یبار اینطور گفت بگو دعا کنین خوب بشه رفتارشو درست کنه