برای چی خوبه؟ درسته میگن بیشتر از دو هفته نباید استفاده کرد؟
پیشی کوچولو:) ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 10, 2023 جنسیت خانم جمعه در 17:05 #1 برای چی خوبه؟ درسته میگن بیشتر از دو هفته نباید استفاده کرد؟
زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم جمعه در 17:06 #2 نمیزاره عرق بو بده نههه زر میزنن هر وقت بزنی میشه
.: 🎀 𝐸𝓁𝓃𝒶𝓏 🎀 : ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jul 24, 2025 جنسیت خانم جمعه در 17:17 #3 زیبای سایت هستم گفت: نمیزاره عرق بو بده نههه زر میزنن هر وقت بزنی میشه کلیک کنید تا باز شود... زاج هم همینه وافعا عالیه
زیبای سایت هستم گفت: نمیزاره عرق بو بده نههه زر میزنن هر وقت بزنی میشه کلیک کنید تا باز شود... زاج هم همینه وافعا عالیه
استارتر استارتر پیشی کوچولو:) ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 10, 2023 جنسیت خانم جمعه در 17:19 #4 زیبای سایت هستم گفت: نمیزاره عرق بو بده نههه زر میزنن هر وقت بزنی میشه کلیک کنید تا باز شود... جدی؟ استفاده کردی خودت؟ میگن برای روشن شدن پوستم خوبه
زیبای سایت هستم گفت: نمیزاره عرق بو بده نههه زر میزنن هر وقت بزنی میشه کلیک کنید تا باز شود... جدی؟ استفاده کردی خودت؟ میگن برای روشن شدن پوستم خوبه
زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم جمعه در 17:31 #5 پیشی کوچولو:) گفت: جدی؟ استفاده کردی خودت؟ میگن برای روشن شدن پوستم خوبه کلیک کنید تا باز شود... والا ن من نه اما مامانم و خواهرم استفاده دارن آره اونم شنیدم
پیشی کوچولو:) گفت: جدی؟ استفاده کردی خودت؟ میگن برای روشن شدن پوستم خوبه کلیک کنید تا باز شود... والا ن من نه اما مامانم و خواهرم استفاده دارن آره اونم شنیدم
fatish ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 22, 2025 جنسیت خانم جمعه در 20:09 #6 به صورت میزنم گاهی و به دست تو همه ضد افتابا به کار میره روشن کننده و ضد لکم هس
اوج_آسمان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Apr 16, 2024 جنسیت خانم جمعه در 20:55 #7 برای ضد عرق بودن خیلی خیلی اثر داره ولی خب میگن استفاده طولانی مدت اش، توده در زیربغل ایجاد میکنه
همسایه رونالدو ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 3, 2026 جنسیت خانم جمعه در 23:02 #8 من میخواستم برای روشن کنندگی استفاده کنم ولی برای من جوش زد بستگی به پوستت داره