پدرم پیرو بازنشست شده مدام زنگ میزنه

مادر دنیا

⭐کاربر فعال⭐
به بهانه ای میخواد منو بکشونه خونشون.مثلا امشب گفت بیا هنوز نیم ساعت نگذشته دوباره زنگ زد چرا نیومدی.خستم کرده دلم براش میسوزه و دوستش دارم ولی واقعا اعصابم نمیکشه

استارتر
استارتر

مادر دنیا

⭐کاربر فعال⭐
خواهرم برادرم خیلی بدجور جدا شدن دلش میگیره بیکارم که هست زورش به من میرسه هی زنگ میزنه بیا.انقد میگه بیا کفری میشم‌.تندتند هم زنگ میزنه اصلا مجال نمیده

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
خواهرم برادرم خیلی بدجور جدا شدن دلش میگیره بیکارم که هست زورش به من میرسه هی زنگ میزنه بیا.انقد میگه بیا کفری میشم‌.تندتند هم زنگ میزنه اصلا مجال نمیده
عزیزم ادم دلش میسوزه ولی حقم داری
سعی کن بری اگه میتونی
پیر شدن خیلی بده ادم فکر میکنه از چشم افتاده
مثل بچه ها میشن زود دلشون میشکنه
تا پدرت هست قدرشو بدون خدا برات نگه داره عزیزم

استارتر
استارتر

مادر دنیا

⭐کاربر فعال⭐
عزیزم ادم دلش میسوزه ولی حقم داری
سعی کن بری اگه میتونی
پیر شدن خیلی بده ادم فکر میکنه از چشم افتاده
مثل بچه ها میشن زود دلشون میشکنه
تا پدرت هست قدرشو بدون خدا برات نگه داره عزیزم
آره این رفتارها میبینم بدتر دلم میسوزه براش.ولی دست خودم نیست خیلی خیلی بدم میاد اینجوری انقد زنگ میزنه با یه لحنی انگار چی شده حالا .میپرسه پس چرا نیومدی؟چی شده؟

استارتر
استارتر

مادر دنیا

⭐کاربر فعال⭐
چه خبره بسه دیگه زیادم میری تازه

کمتر برو پرتوقع نشن

دوری و دوستی
میگم که خیلی زنگ میزنه جواب زنگ هم ندم یهو پشت در خونمونه یا به شوهرم زنگ میزنه که چرا و چی شده جواب نمیده و چه اتفاقی افتاده.اصلا امون نمیده

ماهور_

⭐کاربر برتر⭐
تو رو خدا بهش سر بزن تنهاش نذار
دلخوشیش به شماست گناه داره

استارتر
استارتر

مادر دنیا

⭐کاربر فعال⭐
تو رو خدا بهش سر بزن تنهاش نذار
دلخوشیش به شماست گناه داره
میرم بخدا. ولی رفتارش طبیعی و نرمال نیست یه جوری مثل تیک میمونه.پشت هم زنگ میزنه پشت هم یه صحبتو تکرار میکنه و رو حرف خودش پافشاری میکنه شاید من همون لحظه نتونم بلند شم اصلا شاید حالم خوب نباشه

ماهور_

⭐کاربر برتر⭐
میرم بخدا. ولی رفتارش طبیعی و نرمال نیست یه جوری مثل تیک میمونه.پشت هم زنگ میزنه پشت هم یه صحبتو تکرار میکنه و رو حرف خودش پافشاری میکنه شاید من همون لحظه نتونم بلند شم اصلا شاید حالم خوب نباشه
مثل بچه ها شده😢وقتی بچه بودی همینطوری رفتار میکردی ولی بابات با حوصله آرومت میکرد🥺

کانفینگی

⭐کاربر فعال⭐
به بهانه ای میخواد منو بکشونه خونشون.مثلا امشب گفت بیا هنوز نیم ساعت نگذشته دوباره زنگ زد چرا نیومدی.خستم کرده دلم براش میسوزه و دوستش دارم ولی واقعا اعصابم نمیکشه
چرا با مادرت هم صحبت نمیشه؟

استارتر
استارتر

مادر دنیا

⭐کاربر فعال⭐
چرا با مادرت هم صحبت نمیشه؟
هر دو همین طور هستن متکی به فرزند شدن.من خسته و عصبانی میشم یه جورایی انگار به من پیله میکنن و در قالب محبت.منم میدونم دلشون میشکنه چیزی نمیگم

آپلود فایل یا ویدیو

بالا