موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
* من این مشکل رو نداشتم می نویسم برای کسایی که این مشکل رو دارن *
ورزش لاغری گونه ها و لپ ها
گاهی لباتونو غنچه کنید به مرور گونه ها و لپ هاتون کوچیک میشه
هر وقت وقت داشتید چنددقیقه ورزش کنید یا بیشتر کم کم عادت می کنید بعد چندماه خوب می شید
❤️
ورزش لاغری لپ ها (زاویه سازی فک)
بعد از ورزش برای پرشدن گونه و لپ که به این روش هست : دهنتون رو ببندین ، داخل دهانتون رو باد کنید چند ثانیه بعد، آروم دهانتون رو باز کنید و دوباره همینو تکرار کنید
حین ورزش دستاتون رو بذارید روی لپ هاتون و کمی فشار بدین ، به مرور لپ هاتون کوچیک میشه
هر وقت وقت داشتید چنددقیقه ورزش کنید یا بیشتر کم کم عادت می کنید بعد چندماه خوب می شید
ماسک چربی سوز هم می تونید برای گونه ها و لپ هاتون استفاده کنید
madaran.net
اگه غبغب داشتید هم این تاپیک رو بخونید تا فکتون خوب زاویه دار بشه
madaran.net
ورزش لاغری گونه ها و لپ ها
گاهی لباتونو غنچه کنید به مرور گونه ها و لپ هاتون کوچیک میشه
❤️
ورزش لاغری لپ ها (زاویه سازی فک)
بعد از ورزش برای پرشدن گونه و لپ که به این روش هست : دهنتون رو ببندین ، داخل دهانتون رو باد کنید چند ثانیه بعد، آروم دهانتون رو باز کنید و دوباره همینو تکرار کنید
حین ورزش دستاتون رو بذارید روی لپ هاتون و کمی فشار بدین ، به مرور لپ هاتون کوچیک میشه
ماسک چربی سوز هم می تونید برای گونه ها و لپ هاتون استفاده کنید
ماسک چربی سوز و لیفت صورت
من به غیر از ورزش یا یوگا یا ماساژ صورت از این ماسک ها برای بینی و پلکم ( زیر ابروم اون قسمت که ابروها رو اصلاح می کنم) استفاده کردم به نظرم موثره ❤ ماسک چربی سوز ترکیب زنجبیل و سرکه سیب ( فقط سوزش داره به مرور عادت می کنید و سوزش و قرمزی کم میشه) ماسک لیفت صورت ترکیب سفیده تخم مرغ ، گلاب و...
madaran.net
اگه غبغب داشتید هم این تاپیک رو بخونید تا فکتون خوب زاویه دار بشه
ورزش رفع غبغب
* من این مشکل رو نداشتم می نویسم برای کسایی که این مشکل رو دارن * همزمان می تونید ورزش برای پرشدن گونه و لپ که به این روش هست انجام بدید : دهنتون رو ببندین ، داخل دهانتون رو باد کنید چند ثانیه بعد، آروم دهانتون رو باز کنید و دوباره همینو تکرار کنید ورزش رفع غبغب دستتون رو بذارید زیر فک به...
madaran.net
آخرین ویرایش: