نگفت که دروغ میگی عزیزم گفتم ما نشنیدیم اثبات شی نفی ما عدا نمی کند
zmd ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jul 17, 2023 جنسیت خانم دیروز در 22:03 #1 نگفت که دروغ میگی عزیزم گفتم ما نشنیدیم اثبات شی نفی ما عدا نمی کند
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:20 #3 zmd گفت: نگفت که دروغ میگی عزیزم گفتم ما نشنیدیم اثبات شی نفی ما عدا نمی کند کلیک کنید تا باز شود... باشه حتما اشتباه شنیدم عزیزم نباید تاپیک بزنم کلا در باره این موارد
zmd گفت: نگفت که دروغ میگی عزیزم گفتم ما نشنیدیم اثبات شی نفی ما عدا نمی کند کلیک کنید تا باز شود... باشه حتما اشتباه شنیدم عزیزم نباید تاپیک بزنم کلا در باره این موارد
استارتر استارتر zmd ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jul 17, 2023 جنسیت خانم دیروز در 22:21 #4 Niloofar گفت: باشه حتما اشتباه شنیدم عزیزم نباید تاپیک بزنم کلا در باره این موارد کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم چرا نزنی فقط چون قفل کردی گلم گفت بهت بگم
Niloofar گفت: باشه حتما اشتباه شنیدم عزیزم نباید تاپیک بزنم کلا در باره این موارد کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم چرا نزنی فقط چون قفل کردی گلم گفت بهت بگم
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:24 #5 zmd گفت: نه عزیزم چرا نزنی فقط چون قفل کردی گلم گفت بهت بگم کلیک کنید تا باز شود... نگران بودم خیلی بدون فکر کردن تاپیک زدم هر کاری کردم پاک نشد گفتم قفل کنم الان همه فکر میکنن میخوام الکی استرس بدم
zmd گفت: نه عزیزم چرا نزنی فقط چون قفل کردی گلم گفت بهت بگم کلیک کنید تا باز شود... نگران بودم خیلی بدون فکر کردن تاپیک زدم هر کاری کردم پاک نشد گفتم قفل کنم الان همه فکر میکنن میخوام الکی استرس بدم
استارتر استارتر zmd ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jul 17, 2023 جنسیت خانم دیروز در 22:26 #6 Niloofar گفت: نگران بودم خیلی بدون فکر کردن تاپیک زدم هر کاری کردم پاک نشد گفتم قفل کنم الان همه فکر میکنن میخوام الکی استرس بدم کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم اشکالی نداره که ادم به کسی بگه اروم میشه قشنگم
Niloofar گفت: نگران بودم خیلی بدون فکر کردن تاپیک زدم هر کاری کردم پاک نشد گفتم قفل کنم الان همه فکر میکنن میخوام الکی استرس بدم کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم اشکالی نداره که ادم به کسی بگه اروم میشه قشنگم
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:27 #7 zmd گفت: نه عزیزم اشکالی نداره که ادم به کسی بگه اروم میشه قشنگم کلیک کنید تا باز شود... ببخشید اگه تند حرف زدم امروز مضخرف ترین روز بود برام صدا هم که شنیدم همش دیگه زد به سرم
zmd گفت: نه عزیزم اشکالی نداره که ادم به کسی بگه اروم میشه قشنگم کلیک کنید تا باز شود... ببخشید اگه تند حرف زدم امروز مضخرف ترین روز بود برام صدا هم که شنیدم همش دیگه زد به سرم
استارتر استارتر zmd ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jul 17, 2023 جنسیت خانم دیروز در 22:29 #8 Niloofar گفت: ببخشید اگه تند حرف زدم امروز مضخرف ترین روز بود برام صدا هم که شنیدم همش دیگه زد به سرم کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم خواهش می کنم چیزی نگفتی مه عزیزم اشکال نداره گلم امیدوارم هیچی نشه درک می کنم
Niloofar گفت: ببخشید اگه تند حرف زدم امروز مضخرف ترین روز بود برام صدا هم که شنیدم همش دیگه زد به سرم کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم خواهش می کنم چیزی نگفتی مه عزیزم اشکال نداره گلم امیدوارم هیچی نشه درک می کنم
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:31 #9 zmd گفت: نه عزیزم خواهش می کنم چیزی نگفتی مه عزیزم اشکال نداره گلم امیدوارم هیچی نشه درک می کنم کلیک کنید تا باز شود...
zmd گفت: نه عزیزم خواهش می کنم چیزی نگفتی مه عزیزم اشکال نداره گلم امیدوارم هیچی نشه درک می کنم کلیک کنید تا باز شود...