دخترمهتاب🌙
کاربر جدید
- عضویت
- Sep 10, 2023
- جنسیت
- خانم
راز خوشمزه شدن خورشت آلو اسفناج مجلسی و نکاتی در مورد آن
راز خوشمزه شدن این خورش پخت آرام است که باید روی حرارت ملایم قرار بگیرد تا خوب جا بیفتد.
خورش الو اسفناج برای گیاه خوران نیز گزینه مناسبی است و باید گوشت را حذف کنید.
خورش آلو اسفناج اصلا آبکی نیست و غلیظ است.
می توانید ۱ ق غذا خوری رب نیز در هنگام تفت دادن گوشت استفاده کنید تا خورش خوش رنگ شود.
بهتر است از گوشت گوسفندی برای تهیه این خورش استفاده کنید.
آلو ها را در ابتدا اضافه نکنید زیرا آلو له و شکل ظاهری خود را از دست خواهند داد.
خورشت آلو اسنفاج را بر اساس ذائقه خود می توانید ترش یا شیرین تهیه کنید.
استفاده از آلو جنگلی این خورش را خوشمزه تر می کند.
برای چاشنی می توانید از لیموعمانی هم استفاده کنید
راز خوشمزه شدن این خورش پخت آرام است که باید روی حرارت ملایم قرار بگیرد تا خوب جا بیفتد.
خورش الو اسفناج برای گیاه خوران نیز گزینه مناسبی است و باید گوشت را حذف کنید.
خورش آلو اسفناج اصلا آبکی نیست و غلیظ است.
می توانید ۱ ق غذا خوری رب نیز در هنگام تفت دادن گوشت استفاده کنید تا خورش خوش رنگ شود.
بهتر است از گوشت گوسفندی برای تهیه این خورش استفاده کنید.
آلو ها را در ابتدا اضافه نکنید زیرا آلو له و شکل ظاهری خود را از دست خواهند داد.
خورشت آلو اسنفاج را بر اساس ذائقه خود می توانید ترش یا شیرین تهیه کنید.
استفاده از آلو جنگلی این خورش را خوشمزه تر می کند.
برای چاشنی می توانید از لیموعمانی هم استفاده کنید