نحوه صحیح مصرف قرص آلتادین چیه ؟

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
نحوه مصرف قرص التادین

موارد مصرف قرص آلتادین و ویژگی‌های آن شامل موارد زیر است:

گلودردهای غیر عفونی
ضد سرفه‌
برونشیت
خلط آور و نرم کننده
بهبود سرفه‌های تحریکی ناشی از افزایش ترشحات دستگاه تنفسی فوقانی
التهاب‌ها، تحریکات و خشکی مخاط گلو و دهان به هر علت غیرعفونی از جمله حساسیت، با آلتادین قابل کنترل است.


قرص آلتادین را چگونه مصرف کنیم؟
نحوه مصرف قرص آلتادین به این صورت است که به فواصل ۱ تا ۲ ساعت یک بار، یک عدد قرص مکیده شود. برای مصرف آلتادین از طریق مکیدن، قرص را بر روی زبان بگذارید، دهان خود را ببندید و اجازه دهید تا قرص کم کم در آب دهان حل شود تا تاثیر مثبت خود را بر درد و التهاب گلو بگذارد.

سه نکته مهم درباره نحوه مصرف قرص آلتادین:

بهتر است این قرص به همراه سایر داروها (به جز آنتی بیوتیک برای گلو) مصرف نشود.
در التهاب‌های ناشی از عفونت مخاط گلو توصیه می‌شود با دستور پزشک، قرص آلتادین همراه با آنتی بیوتیک مناسب مصرف شود.
شرکت دینه سقفی برای تعداد قرص آلتادین مصرفی در طول روز گزارش نکرده است. با این حال، بهتر است از زیاده روی در مصرف این قرص خودداری کنید.
موارد احتیاط و منع مصرف
قرص آلتادین یکی از نمونه‌های بهترین قرص گلودرد کاملا گیاهی و طبیعی است که ترکیبات اصلی آن سه گیاه مفید برای گلودرد و سرفه می‌باشد. با وجود ویژگی‌های مثبت قرص آلتادین (یا هر داروی دیگری) ممکن است مواردی برای احتیاط یا منع مصرف آن وجود داشته باشد. توصیه می‌کنیم حتما قبل از مصرف قرص آلتادین به این موارد توجه کنید:

موارد احتیاط در مصرف:

مصرف آلتادین برای کودکان: به طور کلی قرص آلتادین دارویی برای بزرگسالان است و برای افراد زیر ۱۸ سال توصیه نمی‌شود. البته این دارو محتوی ختمی، شیرین بیان و اسانس نعنا است و بعید است قرص آلتادین برای کودکان خطری داشته باشد، اما با توجه به اینکه تاثیر آن در این گروه از افراد بررسی نشده، بهتر است احتیاط کنید.
مصرف آلتادین در بارداری: طبق بروشور محصول، اگر حساسیت به عصاره های گیاهی وجود نداشته باشد، مصرف این دارو در بارداری مانعی ندارد. اما توصیه می‌کنیم قبل از مصرف حتماً با پزشک مشورت شود.
موارد منع مصرف آلتادین:

افرادی که به هر یک از گیاهان موجود در ترکیبات این قرص یعنی نعناع، شیرین بیان و گل ختمی حساسیت دارند، از مصرف قرص آلتادین خودداری کنند.
بیماران مبتلا به هپاتیت مزمن، سیروز کبدی، التهاب کیسه صفرا، بیماری‌های کلیوی و فشار خون بالا از مصرف این قرص بپرهیزند.
به دلیل وجود ساکارز در ترکیبات گیاهی قرص مکیدنی آلتادین، مصرف آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.

قرص آلتادین جویدنی است؟
خیر، قرص آلتادین یک قرص مکیدنی است و طریقه مصرف آن به این گونه است که قرص روی زبان گذاشته و آن را تا زمان تمام شدن بمکید.

اگر قرص آلتادین را به جای مکیدن، ببلعیم، تاثیر دارد؟
بخش عمده‌ای از تاثیر تسکین دهنده گلودرد و ضد سرفه قرص آلتادین به صورت موضعی اعمال می‌شود. با بلعیدن قرص، این بخش عمده حذف می شود و در نتیجه تاثیرگذاری دارو کاهش چشمگیری می یابد. با این حال، با توجه به اینکه بخشی از تاثیرات آلتادین مثل اثر خلط آوری بصورت سیستمیک اعمال می‌شود، با بلعیدن قرص تاثیر دارو به صفر نمی‌رسد.

قرص آلتادین روزی چند بار مصرف شود؟
دستور مصرف توصیه شده برای قرص آلتادین، این است که به فاصله ۱ تا ۲ ساعت، یک عدد قرص را بمکید. شرکت دینه سقفی برای تعداد قرص آلتادین مصرفی در طول روز گزارش نکرده است. با این حال، بهتر است از زیاده‌روی در مصرف این قرص خودداری کنید.

۰۸_۳۶_۴۵_قرص-آلتادین.jpg
 

بالا