نحوه سرخ کردن انواع غذاها

وضعیت
این موضوع قفل شده است

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
ضخامت موادتون که می خواید تو تابه بریزید تقریبا یکسانت باشه خیلی هم نازک نکنید چون که خشک میشه و وا میره
خوب سرخ کنید که روش برشته بشه و داخلش خوب بپزه البته خیلی هم سرخ نکنید که خشک نشه


برای سرخ کردن اکثر غذاها بهتره با حرارت
*خیلی کم * سرخ کنید و نیازی به گذاشتن در تابه نیست


موقع سرخ کردن سیب زمینی و مرغ تکه ای که بعدش می خواید با سس بپزه حرارت رو* کم* کنید چون زیرشو کم کنید آب می ندازه طول می کشه بپزه مرغ که نیازی به پختش نیست چون بعدش داخل سس می پزید سیب زمینی هم که خوب زود می پزه و زیرشو کم کنید له میشه


برای سرخ کردن مرغ در تابه رو اول نذارید چون خیلی آب میندازه آبش که کشیده شد درشو بذارید که روغن نپره



برای سرخ کردن گوجه ای که از وسط نصف می کنید اول پوستشو سرخ می کنید بعد برگردونید در تابه رو بذارید آب بندازه بعد بردارید که گوجه با آب و روغن خوب بپزه


برای سرخ کردن جوجه کباب ، کباب تابه ای مرغ یا گوشت اول حرارت رو *کم* کنید چون آب میندازه بعد که آبش کشیده شد به روغن افتاد *خیلی کم* کنید که روغن نپره


برای کباب تابه ای مرغ و گوشت اول حرارت رو *متوسط* کنید کمی سرخ بشه که کمتر جمع بشه
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا