موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
درمان شکست عشقی
مهم ترین چیز اینه که خودتون عاشق خودتون باشید❤ حس علاقه می تونه بعدا بوجود بیاد می تونه کاملا از بین بره و فراموش بشه می تونه کمرنگ بشه یا شدید بشه می تونه موقتا از بین بره و دوباره بوجود بیاد می تونه موقتا یا دائما حس دیگه ای بوجود بیاد آدم می تونه بارها علاقمند بشه حتی دفعه ی...
madaran.net
نحوه دوستی با جنس مخالف
این مطالب رو با توجه به مطالبی که خوندم ، دیدم و شنیدم و بعضیاشم با فکر خودم نوشتم ببخشید 🙈🙉🙊 یه سری بیماران که خودتون می دونید اونا که هیچ ، خدا شفاشون بده به جسم و روح خودشون و بقیه آسیب می زنن ، کارما هم داره شخصیت خودشون رو میارن پایین اگه دور از جون شکست عشقی خوردید این تاپیک رو...
madaran.net
عواقب خیانت و شریک خیانت شدن
این مطالب رو با توجه به مطالبی که خوندم ، دیدم و شنیدم و بعضیاشم با فکر خودم نوشتم اگه مجرد هستید حس می کنید به کسی علاقمند شدین و می خواید باهاش در ارتباط باشید این تاپیک رو بخونید...
madaran.net
ازدواج دائم با معرفی مجازی
https://madaran.net/threads/%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%87-%DB%8C-%D8%B9%D8%B4%D9%82-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C.373940/ من بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید نوشتم واسه کسایی که این روش رو قبول دارن فقط می خوام یه نکاتی رو بهتون بگم که بدونید ازدواج دائم اگه به روش دیگه نشد ، ازدواج دائم...
madaran.net
آخرین ویرایش: