اره خب اصلا ما سرخ نمیکنیم.
ما سیبزمینی و نخود و گوشت و گوجه و دنبه و پیاز میزاریم با اب جوش بخوره.
بعد دنبه رو میاریم بیرون و همینطور گوجه دنبه رو میکوبیم و میزاریم یکم سرخ شه بعد رب میریزیم داخلش و گوجه پوره شده که توی ابگوشت بود و میریزیم توی ابگوشتمون.
باز در اخر لیمو عمانی
من ادویه کاری و پودر لیمو فلفل سیاه زرد چوبه تو ابگوشت میزارم تو ابگوشت اصلا گوشت بدون استخون نمیزارم حتما باید چرب و چیلی باشه یه قاشق رب و چندتا گوجه رنده میکنم و سرخش میکنم با نخود لپه و سیب زمینی بعدشم میزارم بجوشه
من اینشکلی درستش میکنم
اره خب اصلا ما سرخ نمیکنیم.
ما سیبزمینی و نخود و گوشت و گوجه و دنبه و پیاز میزاریم با اب جوش بخوره.
بعد دنبه رو میاریم بیرون و همینطور گوجه دنبه رو میکوبیم و میزاریم یکم سرخ شه بعد رب میریزیم داخلش و گوجه پوره شده که توی ابگوشت بود و میریزیم توی ابگوشتمون.
باز در اخر لیمو عمانی
من چند بار مامانم گفت درست کن دستور پختش اینجوری داد نه اتفاقا خیلی خوشمزس .
خود دنبه داخل ابگوشت روغن میندازه.
نمیدونم هر کسی یه جور درست میکنه دیگه.
اما وقتی سرخش کنی مامانم میگه اون خورشت هست ابگوشت نیست.
ولی ما پودر لیمو و زردچوبه و نمک فقط میریزیم گاهی هم لیمو عمانی