دردش خیلی بده؟عزیزم منم به این درد گرفتارم
درمانش اینکه صبر کنی تا خوب بشه . باید باهاش بسازی همیشه هست
دردش نه بد نیست مثل همه سردردا ولی باید باهاش کنار بیای و مراقب باشی که نگیریدردش خیلی بده؟
چطور میتونم مراقب باشم نگیرم؟دردش نه بد نیست مثل همه سردردا ولی باید باهاش کنار بیای و مراقب باشی که نگیری
مثلا تو هوای سرد سرتو بپوشونیچطور میتونم مراقب باشم نگیرم؟
منکه دارمش
من بیشتر وقتا تو اتاقمم، اتاق ساکت. همینکه میرم تو مهمونی سردرد میشم یعنی اینم میگرنه؟مثلا تو هوای سرد سرتو بپوشونی
بعد بخور بدی
از سر و صدای زیاد استرس زیاد دوری کنی
چای و قهوه کم بخوری اینا ریشه کن نمیکنه میگرن رو ولی کمش میکنه
بگو چند تا علایم دیگهمن بیشتر وقتا تو اتاقمم، اتاق ساکت. همینکه میرم تو مهمونی سردرد میشم یعنی اینم میگرنه؟
منم این علائم و دارم. تابستون که میشه از گرما سردرد میشم کولرم میزنم بدتر میشم چون به هوای سردم حساسم. بوی تند و سرو صدا هم همینطوربگو چند تا علایم دیگه
ببین من از این فهمیدم میگرن دارم چون بیشتر اقوامم دارن این ارثیه
من غذا نخورم سروصدای زیادی خستگی استرس هوای سرد هوای گرم دیر خوابیدن پریود شدن همه اینا باعث سردرد من میشن
خیلی درد بدیهمنم گرفتارم
الان یکم بهتر شده
بنظر من از اعصاب میاد
نظر شخصیمه البته
نمیدونم دقیق، ولی فک کنم دارم اخه همه ی علائمم واسه میگرنه، بالاتر گفتم علائمم وداری یافکر میکنی داری
دکتر رفتی؟نمیدونم دقیق، ولی فک کنم دارم اخه همه ی علائمم واسه میگرنه، بالاتر گفتم علائمم و
نه😭قرص میخورم خوب میشم ولی تا کی بخورم؟ مگه درمانم داره؟دکتر رفتی؟
از اعصابم هسا درسته؟نه😭قرص میخورم خوب میشم ولی تا کی بخورم؟ مگه درمانم داره؟
نمیدونم اخه امروز عصبانی نشدم که. از بس تو جای ساکت موندم میرم مهمونی سردرد میشم. روشای دیگه سخته🫠قرص نخورم تا دوروزم بکشه خوب نمیشهاز اعصابم هسا درسته؟
قرص نخور اونقدر روشای دیگه رو جای گزینش کن
دکترتو عوض کن حداقلنمیدونم اخه امروز عصبانی نشدم که. از بس تو جای ساکت موندم میرم مهمونی سردرد میشم. روشای دیگه سخته🫠قرص نخورم تا دوروزم بکشه خوب نمیشه
دکتر نمیرم کهدکترتو عوض کن حداقل
اخه میگی میخورم خوب نشدم نمیشه که ادم یه ساعت سرش درد میگیره دیوونه میشه چه برسه به میگرن
خیلی درد بدیه
هربار میرم مهمونی کوفتم میشه