میزان شکر برای مربای توت فرنگی و طرز تهیه خوش رنگ

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ و مجلسی و بازاری

میزان شکر برای مربای توت فرنگی

میزان شکر در مربای توت فرنگی برای یک کیلوگرم ۸۰۰ گرم است اما اگر مربای شیرین‌تر می‌پسندید به ازای یک کیلوگرم توت فرنگی ۹۰۰ گرم شکر اضافه کنید.
Û±Û²_Û°Û·_Û°Û¹_images.jpg

مواد لازم مربای توت فرنگی
توت فرنگی۱ کیلوگرم
شکر۸۰۰ گرم
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
وانیل (اختیاری)نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه مربا توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار توت فرنگی ها را شسته و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. در ادامه توت فرنگی ها را به ابعاد دلخواه برش زده و مقداری از آنرا درون قابلمه می ریزیم.


مرحله دوم
حالا مقداری شکر روی توت فرنگی ها ریخته و به همین ترتیب توت فرنگی و شکر را به صورت لایه ای درون قابلمه می ریزیم. در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم توت فرنگی ها به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال استراحت کنند تا آب بیندازند.

مرحله سوم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم با درب باز بجوشد تا به قوام مناسب برسد. در ادامه در طی پخت کف روی مربا را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.

جمع کردن کف روی مربا باعث می شود در نهایت مربا شفافی داشته باشیم. حالا اطراف قابلمه را با برس آغشته به آب لیمو ترش مرتب تمیز می کنیم تا شربت شکرک نزند و پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توت فرنگی ها را از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه توت فرنگی ها را درون یک کاسه ترجیحا استیل می ریزیم، سپس کاسه را درون ظرف حاوی آب و یخ قرار می دهیم تا توت فرنگی ها شفاف بمانند. حالا اجازه می دهیم شهد مربا بجوشد تا به قوام مطلوب برسد.

مرحله ششم

برای تست قوام شهد مربا، ۱ قاشق از آنرا درون یک نعلبکی ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. پس از گذشت این زمان شهد را بین دو انگشت تست کرده در صورتی که کش دار بود، غلظت آن مناسب است.

مرحله هفتم
حالا در صورت تمایل وانیل را به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید زیاد جوشیدن شهد باعث شکرک زدن مربا می شود و همچنین به قوام نرسیدن شهد باعث کپک زدن آن می شود.

مرحله هشتم

در نهایت توت فرنگی ها را به قابلمه بر می گردانیم، سپس به آرامی مخلوط می کنیم. حالا اجازه می دهیم مربا در دمای محیط کاملا خنک شود، سپس درون ظرف مورد نظرمان ریخته و درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
 

بالا