مواد لازم
۲ پیمانه لپه
۱پیمانه برنج
یک عدد تخم مرغ
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
½ سینه مرغ چرخ شده
۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده و ابش کامل گرفته شده
۲ قاشق ارد
زعفران دم کشیده
نمک و فلفل و زردچوبه
۲ قاشق رب
سبزی کوفته : تره به میزان کم . شوید و مرزه
برای مواد میانی پیازداغ و زرشک و گردو
طرز پخت
لپه رو میزاریم بپزه بعد پخت میکوبیم و له میکنیم
برنج میپزیم
همه مواد بالا رو باهم قاطی میکنیم قشنگ و خوب ورز میدیم کامل کامل با هم مخلوط بشن
به اندازه پرتقال برمیداریم گرد میکنیم داخلشو پیازداغ و زرشک و گردو میزاریم دوباره گردش میکنیم
اماده که شد
توی قابلمه یدونه پیاز سرخ میکنی یکی دو قاشق رب میزنی و عصاره گوشت میزنی اب میریزی میزاری بجوشه بعد اینکه جوشید کوفته هارو میندازی داخلش در قابلمه رو هم نیمه باز بزار که کوفته ها وا نرن
جوری بخورید که ار اجاق برداشتی ببری سر سفره
رب و سینه مرغ و همچنین جوشیدن اب خیلی مهمه چون نمیزاره کوفته وا بره