مژده چرا فارسی حرف نمیزنه این هوش مصنوعی @Admin
زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 21:21 #1 مژده چرا فارسی حرف نمیزنه این هوش مصنوعی @Admin
نهاال ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 21:22 #2 زیبای سایت هستم گفت: مژده چرا فارسی حرف نمیزنه این هوش مصنوعی @Admin مشاهده پیوست 438876مشاهده پیوست 438877 کلیک کنید تا باز شود... زبان رو بزن رو فارسی
زیبای سایت هستم گفت: مژده چرا فارسی حرف نمیزنه این هوش مصنوعی @Admin مشاهده پیوست 438876مشاهده پیوست 438877 کلیک کنید تا باز شود... زبان رو بزن رو فارسی
استارتر استارتر زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 21:23 #3 نهاال گفت: زبان رو بزن رو فارسی کلیک کنید تا باز شود... کدوم قسمت عزیزم؟
افسر،ارشد،ارتش،اتریش ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 12, 2023 جنسیت خانم دیروز در 21:24 #4 اولین باره دلم واسه هوش مصنوعی میسوزه🦦 چقد فوشش دادی بدبختو🤣
tea girl ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم دیروز در 21:25 #5 زیبای سایت هستم گفت: مژده چرا فارسی حرف نمیزنه این هوش مصنوعی @Admin مشاهده پیوست 438876مشاهده پیوست 438877 کلیک کنید تا باز شود... جوابی نداده میگه ارور داده شاید به خاطر نت ایناست
زیبای سایت هستم گفت: مژده چرا فارسی حرف نمیزنه این هوش مصنوعی @Admin مشاهده پیوست 438876مشاهده پیوست 438877 کلیک کنید تا باز شود... جوابی نداده میگه ارور داده شاید به خاطر نت ایناست
استارتر استارتر زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 21:25 #6 افسر،ارشد،ارتش،اتریش گفت: مشاهده پیوست 438878اولین باره دلم واسه هوش مصنوعی میسوزه🦦 چقد فوشش دادی بدبختو🤣 کلیک کنید تا باز شود... حقش بود جواب منو نداد😡🤣🤣🤣
افسر،ارشد،ارتش،اتریش گفت: مشاهده پیوست 438878اولین باره دلم واسه هوش مصنوعی میسوزه🦦 چقد فوشش دادی بدبختو🤣 کلیک کنید تا باز شود... حقش بود جواب منو نداد😡🤣🤣🤣
استارتر استارتر زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 21:26 #7 tea girl گفت: جوابی نداده میگه ارور داده شاید به خاطر نت ایناست کلیک کنید تا باز شود... ععع وای مرسی عزیزم
tea girl گفت: جوابی نداده میگه ارور داده شاید به خاطر نت ایناست کلیک کنید تا باز شود... ععع وای مرسی عزیزم
نهاال ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 21:26 #8 زیبای سایت هستم گفت: کدوم قسمت عزیزم؟ کلیک کنید تا باز شود... واسه من سمت چپ بود سمت بالا
استارتر استارتر زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 21:27 #9 نهاال گفت: واسه من سمت چپ بود سمت بالا کلیک کنید تا باز شود... ممنونم الان میرمنگاه میکنم😘🌹
استارتر استارتر زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 21:29 #11 Admin گفت: قطعه متاسفانه، مدتیه خراب شده کلیک کنید تا باز شود... مژده خاستی درست کنی اون قبلیه رو برگردون این نفهمه
Admin گفت: قطعه متاسفانه، مدتیه خراب شده کلیک کنید تا باز شود... مژده خاستی درست کنی اون قبلیه رو برگردون این نفهمه
Admin مدیر مدیریت عضویت Jun 13, 2021 دیروز در 21:32 #12 زیبای سایت هستم گفت: مژده خاستی درست کنی اون قبلیه رو برگردون این نفهمه کلیک کنید تا باز شود... اونو که کلا پاک کردم، خراب شد اینم بعد خرابی اینترنت از کار افتاده
زیبای سایت هستم گفت: مژده خاستی درست کنی اون قبلیه رو برگردون این نفهمه کلیک کنید تا باز شود... اونو که کلا پاک کردم، خراب شد اینم بعد خرابی اینترنت از کار افتاده
استارتر استارتر زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 21:33 #13 Admin گفت: اونو که کلا پاک کردم، خراب شد اینم بعد خرابی اینترنت از کار افتاده کلیک کنید تا باز شود... وای حیف اون خیلی باحال بود 🥲💔 اوهوم ای بابا😕🤦♀️
Admin گفت: اونو که کلا پاک کردم، خراب شد اینم بعد خرابی اینترنت از کار افتاده کلیک کنید تا باز شود... وای حیف اون خیلی باحال بود 🥲💔 اوهوم ای بابا😕🤦♀️
استارتر استارتر زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 21:49 #15 jokiyong گفت: 🤣🤣🤣 کلیک کنید تا باز شود... والا دیگه🤣
استارتر استارتر زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 22:29 #17 آیلارام گفت: این اصلا کجای سایته؟ کلیک کنید تا باز شود... هوش مصنوعی
آیلارام ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 5, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:49 #18 زیبای سایت هستم گفت: هوش مصنوعی کلیک کنید تا باز شود... هوش مصنوعیه خود سایته؟
استارتر استارتر زیبای سایت هستم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 9, 2025 جنسیت خانم دیروز در 22:51 #19 آیلارام گفت: هوش مصنوعیه خود سایته؟ کلیک کنید تا باز شود... اره
آیلارام ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 5, 2026 جنسیت خانم دیروز در 22:52 #20 زیبای سایت هستم گفت: اره کلیک کنید تا باز شود... خب منکه نمیدونم کجای سایته