Machaca نامه: [matʃaka] ( گوش دادن )درباره این صدا گوشت به طور سنتی خشک شده، گوشت گاو و خوک معمولا ادویه دار، که rehydrated و سپس در غذاهای محبوب محلی در شمال استفاده است مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده. همچنین در بسیاری از مواد غذایی قومی و سوپرمارکت های این مناطق به راحتی موجود است. [1] [2] [3] [4] در مناطقی که به راحتی محصول گوشت خشک به دست نمی آید ، گوشت گاو کباب پخته شده آهسته (سینه) [5] [6] یا استیک دامن [4] خرد شده و سپس سرخ می شود گاهی اوقات جایگزین می شود.
ماچاکا
ماچاکای خوک با تخم مرغ ، همراه با سیب زمینی و سالسا و در یک تورتیلا پیچیده می شود- 2013-04-07 13-31.jpg
ماچاکای خوک ، تخم مرغ و سیب زمینی که در یک تورتیلا پیچیده شده و با گوآکامول سرو می شود
تایپ کنید
گوشت خشک
محل مبدا
مکزیک
منطقه یا ایالت
مکزیک شمالی
محتویات اصلی
گوشت گاو یا گوشت خوک
موادی که عموماً استفاده می شوند
چیلیس و سایر ادویه ها
کتاب آشپزی: ماچاکا
machaca آماده می تواند در خدمت هر تعداد از راه، از جمله به عنوان محکم نورد flautas ، تاکو ، و یا بریتوهای ، [7] و یا بر روی یک صفحه با تخم مرغ، پیاز و فلفل ( شیلی وردس یا شیلی poblanos ). ماچاکا تقریباً همیشه با تورتیلای آرد سرو می شود ، که بزرگ است و قطر آن تا 20 اینچ می رسد. [8] بسیار محبوب صبحانه یا صبحانه ظرف است machaca با تخم مرغ ، همراه با کارگران معدن در ایالت چیهواهوا . [9]
این غذا در درجه اول در شمال مکزیک و مناطق جنوبی ایالت های آریزونا ، کالیفرنیا و نیومکزیکو در ایالات متحده شناخته شده است . در مرکز و جنوب مکزیک ، توسط طبقات اقتصادی-اجتماعی پایین شناخته شده نیست. [10]
Machaca نامه: [matʃaka] ( گوش دادن )درباره این صدا گوشت به طور سنتی خشک شده، گوشت گاو و خوک معمولا ادویه دار، که rehydrated و سپس در غذاهای محبوب محلی در شمال استفاده است مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده. همچنین در بسیاری از مواد غذایی قومی و سوپرمارکت های این مناطق به راحتی موجود است. [1] [2] [3] [4] در مناطقی که به راحتی محصول گوشت خشک به دست نمی آید ، گوشت گاو کباب پخته شده آهسته (سینه) [5] [6] یا استیک دامن [4] خرد شده و سپس سرخ می شود گاهی اوقات جایگزین می شود.
ماچاکا
ماچاکای خوک با تخم مرغ ، همراه با سیب زمینی و سالسا و در یک تورتیلا پیچیده می شود- 2013-04-07 13-31.jpg
ماچاکای خوک ، تخم مرغ و سیب زمینی که در یک تورتیلا پیچیده شده و با گوآکامول سرو می شود
تایپ کنید
گوشت خشک
محل مبدا
مکزیک
منطقه یا ایالت
مکزیک شمالی
محتویات اصلی
گوشت گاو یا گوشت خوک
موادی که عموماً استفاده می شوند
چیلیس و سایر ادویه ها
کتاب آشپزی: ماچاکا
machaca آماده می تواند در خدمت هر تعداد از راه، از جمله به عنوان محکم نورد flautas ، تاکو ، و یا بریتوهای ، [7] و یا بر روی یک صفحه با تخم مرغ، پیاز و فلفل ( شیلی وردس یا شیلی poblanos ). ماچاکا تقریباً همیشه با تورتیلای آرد سرو می شود ، که بزرگ است و قطر آن تا 20 اینچ می رسد. [8] بسیار محبوب صبحانه یا صبحانه ظرف است machaca با تخم مرغ ، همراه با کارگران معدن در ایالت چیهواهوا . [9]
این غذا در درجه اول در شمال مکزیک و مناطق جنوبی ایالت های آریزونا ، کالیفرنیا و نیومکزیکو در ایالات متحده شناخته شده است . در مرکز و جنوب مکزیک ، توسط طبقات اقتصادی-اجتماعی پایین شناخته شده نیست. [10]
Machaca نامه: [matʃaka] ( گوش دادن )درباره این صدا گوشت به طور سنتی خشک شده، گوشت گاو و خوک معمولا ادویه دار، که rehydrated و سپس در غذاهای محبوب محلی در شمال استفاده است مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده. همچنین در بسیاری از مواد غذایی قومی و سوپرمارکت های این مناطق به راحتی موجود است. [1] [2] [3] [4] در مناطقی که به راحتی محصول گوشت خشک به دست نمی آید ، گوشت گاو کباب پخته شده آهسته (سینه) [5] [6] یا استیک دامن [4] خرد شده و سپس سرخ می شود گاهی اوقات جایگزین می شود.
ماچاکا
ماچاکای خوک با تخم مرغ ، همراه با سیب زمینی و سالسا و در یک تورتیلا پیچیده می شود- 2013-04-07 13-31.jpg
ماچاکای خوک ، تخم مرغ و سیب زمینی که در یک تورتیلا پیچیده شده و با گوآکامول سرو می شود
تایپ کنید
گوشت خشک
محل مبدا
مکزیک
منطقه یا ایالت
مکزیک شمالی
محتویات اصلی
گوشت گاو یا گوشت خوک
موادی که عموماً استفاده می شوند
چیلیس و سایر ادویه ها
کتاب آشپزی: ماچاکا
machaca آماده می تواند در خدمت هر تعداد از راه، از جمله به عنوان محکم نورد flautas ، تاکو ، و یا بریتوهای ، [7] و یا بر روی یک صفحه با تخم مرغ، پیاز و فلفل ( شیلی وردس یا شیلی poblanos ). ماچاکا تقریباً همیشه با تورتیلای آرد سرو می شود ، که بزرگ است و قطر آن تا 20 اینچ می رسد. [8] بسیار محبوب صبحانه یا صبحانه ظرف است machaca با تخم مرغ ، همراه با کارگران معدن در ایالت چیهواهوا . [9]
این غذا در درجه اول در شمال مکزیک و مناطق جنوبی ایالت های آریزونا ، کالیفرنیا و نیومکزیکو در ایالات متحده شناخته شده است . در مرکز و جنوب مکزیک ، توسط طبقات اقتصادی-اجتماعی پایین شناخته شده نیست. [10]
Machaca نامه: [matʃaka] ( گوش دادن )درباره این صدا گوشت به طور سنتی خشک شده، گوشت گاو و خوک معمولا ادویه دار، که rehydrated و سپس در غذاهای محبوب محلی در شمال استفاده است مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده. همچنین در بسیاری از مواد غذایی قومی و سوپرمارکت های این مناطق به راحتی موجود است. [1] [2] [3] [4] در مناطقی که به راحتی محصول گوشت خشک به دست نمی آید ، گوشت گاو کباب پخته شده آهسته (سینه) [5] [6] یا استیک دامن [4] خرد شده و سپس سرخ می شود گاهی اوقات جایگزین می شود.
ماچاکا
ماچاکای خوک با تخم مرغ ، همراه با سیب زمینی و سالسا و در یک تورتیلا پیچیده می شود- 2013-04-07 13-31.jpg
ماچاکای خوک ، تخم مرغ و سیب زمینی که در یک تورتیلا پیچیده شده و با گوآکامول سرو می شود
تایپ کنید
گوشت خشک
محل مبدا
مکزیک
منطقه یا ایالت
مکزیک شمالی
محتویات اصلی
گوشت گاو یا گوشت خوک
موادی که عموماً استفاده می شوند
چیلیس و سایر ادویه ها
کتاب آشپزی: ماچاکا
machaca آماده می تواند در خدمت هر تعداد از راه، از جمله به عنوان محکم نورد flautas ، تاکو ، و یا بریتوهای ، [7] و یا بر روی یک صفحه با تخم مرغ، پیاز و فلفل ( شیلی وردس یا شیلی poblanos ). ماچاکا تقریباً همیشه با تورتیلای آرد سرو می شود ، که بزرگ است و قطر آن تا 20 اینچ می رسد. [8] بسیار محبوب صبحانه یا صبحانه ظرف است machaca با تخم مرغ ، همراه با کارگران معدن در ایالت چیهواهوا . [9]
این غذا در درجه اول در شمال مکزیک و مناطق جنوبی ایالت های آریزونا ، کالیفرنیا و نیومکزیکو در ایالات متحده شناخته شده است . در مرکز و جنوب مکزیک ، توسط طبقات اقتصادی-اجتماعی پایین شناخته شده نیست. [10]