من شیکمووووعم???

  • شروع کننده موضوع بسته شد
  • تاریخ شروع

بسته شد

Guest
IMG-20201122-WA0242.jpg
من ازاینا میخامممممم
گنده ترشم میخام
پرپنیرترشم میخامممم
ازدیشب که یه نامسلمونی برام ازاینافرستاده خواب ندارم
روحم ناراحته?
چجوری درستش کنم یه دستور تهیه بدید
من دیگه نمیتونم دووم بیارم
هندونتون ازدس رففففف
 

رها جونییییی

Guest
Machaca نامه: [matʃaka] ( گوش دادن )درباره این صدا گوشت به طور سنتی خشک شده، گوشت گاو و خوک معمولا ادویه دار، که rehydrated و سپس در غذاهای محبوب محلی در شمال استفاده است مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده. همچنین در بسیاری از مواد غذایی قومی و سوپرمارکت های این مناطق به راحتی موجود است. [1] [2] [3] [4] در مناطقی که به راحتی محصول گوشت خشک به دست نمی آید ، گوشت گاو کباب پخته شده آهسته (سینه) [5] [6] یا استیک دامن [4] خرد شده و سپس سرخ می شود گاهی اوقات جایگزین می شود.

ماچاکا
ماچاکای خوک با تخم مرغ ، همراه با سیب زمینی و سالسا و در یک تورتیلا پیچیده می شود- 2013-04-07 13-31.jpg
ماچاکای خوک ، تخم مرغ و سیب زمینی که در یک تورتیلا پیچیده شده و با گوآکامول سرو می شود
تایپ کنید
گوشت خشک
محل مبدا
مکزیک
منطقه یا ایالت
مکزیک شمالی
محتویات اصلی
گوشت گاو یا گوشت خوک
موادی که عموماً استفاده می شوند
چیلیس و سایر ادویه ها
کتاب آشپزی: ماچاکا
machaca آماده می تواند در خدمت هر تعداد از راه، از جمله به عنوان محکم نورد flautas ، تاکو ، و یا بریتوهای ، [7] و یا بر روی یک صفحه با تخم مرغ، پیاز و فلفل ( شیلی وردس یا شیلی poblanos ). ماچاکا تقریباً همیشه با تورتیلای آرد سرو می شود ، که بزرگ است و قطر آن تا 20 اینچ می رسد. [8] بسیار محبوب صبحانه یا صبحانه ظرف است machaca با تخم مرغ ، همراه با کارگران معدن در ایالت چیهواهوا . [9]

این غذا در درجه اول در شمال مکزیک و مناطق جنوبی ایالت های آریزونا ، کالیفرنیا و نیومکزیکو در ایالات متحده شناخته شده است . در مرکز و جنوب مکزیک ، توسط طبقات اقتصادی-اجتماعی پایین شناخته شده نیست. [10]

اینه ?
 

مژده

Guest
Machaca نامه: [matʃaka] ( گوش دادن )درباره این صدا گوشت به طور سنتی خشک شده، گوشت گاو و خوک معمولا ادویه دار، که rehydrated و سپس در غذاهای محبوب محلی در شمال استفاده است مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده. همچنین در بسیاری از مواد غذایی قومی و سوپرمارکت های این مناطق به راحتی موجود است. [1] [2] [3] [4] در مناطقی که به راحتی محصول گوشت خشک به دست نمی آید ، گوشت گاو کباب پخته شده آهسته (سینه) [5] [6] یا استیک دامن [4] خرد شده و سپس سرخ می شود گاهی اوقات جایگزین می شود.

ماچاکا
ماچاکای خوک با تخم مرغ ، همراه با سیب زمینی و سالسا و در یک تورتیلا پیچیده می شود- 2013-04-07 13-31.jpg
ماچاکای خوک ، تخم مرغ و سیب زمینی که در یک تورتیلا پیچیده شده و با گوآکامول سرو می شود
تایپ کنید
گوشت خشک
محل مبدا
مکزیک
منطقه یا ایالت
مکزیک شمالی
محتویات اصلی
گوشت گاو یا گوشت خوک
موادی که عموماً استفاده می شوند
چیلیس و سایر ادویه ها
کتاب آشپزی: ماچاکا
machaca آماده می تواند در خدمت هر تعداد از راه، از جمله به عنوان محکم نورد flautas ، تاکو ، و یا بریتوهای ، [7] و یا بر روی یک صفحه با تخم مرغ، پیاز و فلفل ( شیلی وردس یا شیلی poblanos ). ماچاکا تقریباً همیشه با تورتیلای آرد سرو می شود ، که بزرگ است و قطر آن تا 20 اینچ می رسد. [8] بسیار محبوب صبحانه یا صبحانه ظرف است machaca با تخم مرغ ، همراه با کارگران معدن در ایالت چیهواهوا . [9]

این غذا در درجه اول در شمال مکزیک و مناطق جنوبی ایالت های آریزونا ، کالیفرنیا و نیومکزیکو در ایالات متحده شناخته شده است . در مرکز و جنوب مکزیک ، توسط طبقات اقتصادی-اجتماعی پایین شناخته شده نیست. [10]

اینه ?

شبیه همینه توی پیجش دیدم یه غذای مکزیکیه بهش میگن تاکو، الان دستور تهیشو تاپیک میکنم?
 

مژده

Guest
Machaca نامه: [matʃaka] ( گوش دادن )درباره این صدا گوشت به طور سنتی خشک شده، گوشت گاو و خوک معمولا ادویه دار، که rehydrated و سپس در غذاهای محبوب محلی در شمال استفاده است مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده. همچنین در بسیاری از مواد غذایی قومی و سوپرمارکت های این مناطق به راحتی موجود است. [1] [2] [3] [4] در مناطقی که به راحتی محصول گوشت خشک به دست نمی آید ، گوشت گاو کباب پخته شده آهسته (سینه) [5] [6] یا استیک دامن [4] خرد شده و سپس سرخ می شود گاهی اوقات جایگزین می شود.

ماچاکا
ماچاکای خوک با تخم مرغ ، همراه با سیب زمینی و سالسا و در یک تورتیلا پیچیده می شود- 2013-04-07 13-31.jpg
ماچاکای خوک ، تخم مرغ و سیب زمینی که در یک تورتیلا پیچیده شده و با گوآکامول سرو می شود
تایپ کنید
گوشت خشک
محل مبدا
مکزیک
منطقه یا ایالت
مکزیک شمالی
محتویات اصلی
گوشت گاو یا گوشت خوک
موادی که عموماً استفاده می شوند
چیلیس و سایر ادویه ها
کتاب آشپزی: ماچاکا
machaca آماده می تواند در خدمت هر تعداد از راه، از جمله به عنوان محکم نورد flautas ، تاکو ، و یا بریتوهای ، [7] و یا بر روی یک صفحه با تخم مرغ، پیاز و فلفل ( شیلی وردس یا شیلی poblanos ). ماچاکا تقریباً همیشه با تورتیلای آرد سرو می شود ، که بزرگ است و قطر آن تا 20 اینچ می رسد. [8] بسیار محبوب صبحانه یا صبحانه ظرف است machaca با تخم مرغ ، همراه با کارگران معدن در ایالت چیهواهوا . [9]

این غذا در درجه اول در شمال مکزیک و مناطق جنوبی ایالت های آریزونا ، کالیفرنیا و نیومکزیکو در ایالات متحده شناخته شده است . در مرکز و جنوب مکزیک ، توسط طبقات اقتصادی-اجتماعی پایین شناخته شده نیست. [10]

اینه ?
نه اشتباه کردم همین ماچاکاست:ROFLMAO:
غذاشم با گوشت خوک درست میکنن به درد ما نمیخوره پس:ROFLMAO:
هندونه عزیزم این غذاها چیه غذای حلال انتخاب کن استغفرالله??????
 

مامان.آراد

Guest
حالا كه ماتصميم گرفتيم رژيم بگيريم از ديشب تاحالا فقط خوراكي ميزارن ?
ناموسا اين كار درستيه ?
 

پاندا تپولی

Guest
مشاهده پیوست 752من ازاینا میخامممممم
گنده ترشم میخام
پرپنیرترشم میخامممم
ازدیشب که یه نامسلمونی برام ازاینافرستاده خواب ندارم
روحم ناراحته?
چجوری درستش کنم یه دستور تهیه بدید
من دیگه نمیتونم دووم بیارم
هندونتون ازدس رففففف
نهههههههههههههههههههه??????
 

دختر جذاب

Guest
نه اشتباه کردم همین ماچاکاست:ROFLMAO:
غذاشم با گوشت خوک درست میکنن به درد ما نمیخوره پس:ROFLMAO:
هندونه عزیزم این غذاها چیه غذای حلال انتخاب کن استغفرالله??????
شت???اومدم بگم واای منم دل خوواااست که دیگه این پیام گوشت خوکت رو دیدم فهمیدم اصلا دلم نمیخواد?
 
استارتر
استارتر

بسته شد

Guest
Machaca نامه: [matʃaka] ( گوش دادن )درباره این صدا گوشت به طور سنتی خشک شده، گوشت گاو و خوک معمولا ادویه دار، که rehydrated و سپس در غذاهای محبوب محلی در شمال استفاده است مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده. همچنین در بسیاری از مواد غذایی قومی و سوپرمارکت های این مناطق به راحتی موجود است. [1] [2] [3] [4] در مناطقی که به راحتی محصول گوشت خشک به دست نمی آید ، گوشت گاو کباب پخته شده آهسته (سینه) [5] [6] یا استیک دامن [4] خرد شده و سپس سرخ می شود گاهی اوقات جایگزین می شود.

ماچاکا
ماچاکای خوک با تخم مرغ ، همراه با سیب زمینی و سالسا و در یک تورتیلا پیچیده می شود- 2013-04-07 13-31.jpg
ماچاکای خوک ، تخم مرغ و سیب زمینی که در یک تورتیلا پیچیده شده و با گوآکامول سرو می شود
تایپ کنید
گوشت خشک
محل مبدا
مکزیک
منطقه یا ایالت
مکزیک شمالی
محتویات اصلی
گوشت گاو یا گوشت خوک
موادی که عموماً استفاده می شوند
چیلیس و سایر ادویه ها
کتاب آشپزی: ماچاکا
machaca آماده می تواند در خدمت هر تعداد از راه، از جمله به عنوان محکم نورد flautas ، تاکو ، و یا بریتوهای ، [7] و یا بر روی یک صفحه با تخم مرغ، پیاز و فلفل ( شیلی وردس یا شیلی poblanos ). ماچاکا تقریباً همیشه با تورتیلای آرد سرو می شود ، که بزرگ است و قطر آن تا 20 اینچ می رسد. [8] بسیار محبوب صبحانه یا صبحانه ظرف است machaca با تخم مرغ ، همراه با کارگران معدن در ایالت چیهواهوا . [9]

این غذا در درجه اول در شمال مکزیک و مناطق جنوبی ایالت های آریزونا ، کالیفرنیا و نیومکزیکو در ایالات متحده شناخته شده است . در مرکز و جنوب مکزیک ، توسط طبقات اقتصادی-اجتماعی پایین شناخته شده نیست. [10]

اینه ?
مرسییییی عشقمممم
 

صنم

Guest
واای از این بمب ها ???? تبریز بودی مهمونت میکردم بهتر از این??
 

هایدی

Guest
وای بچها منم دیشب داشتم از اینا نگا میکردم تا صبح خواب دسر و غذا میدیدم???
 

هایدی

Guest
رستوران سیب رو پیدا کن اونجا داره از این نوع ساندویجا
 

بالا