Choi mary
Guest
گرایش و استفاده مردم به ظروف تفلون و چدن باعث میشود به فکر بیفتیم که استفاده از ظروف تفلون چه نکات مثبت و منفی دارد به چند نمونه از معایب و مزایای ظروف تفلون را اشاره می کنیم
مزایا
نچسب بودن
تفلون از انواع مواد پلیمری است که رویه فلز را پوشانده و موجب می شود مواد غذایی به ظرف در حین پخت نچسبد . تفلون در مقایسه با پوشش های نچسب دیگر از بالاترین ضریب نچسبی برخوردار است.
مزایا
نچسب بودن
تفلون از انواع مواد پلیمری است که رویه فلز را پوشانده و موجب می شود مواد غذایی به ظرف در حین پخت نچسبد . تفلون در مقایسه با پوشش های نچسب دیگر از بالاترین ضریب نچسبی برخوردار است.
برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید