برای اولین بار چیپس با طعم سرکه نمکی تولید کرد
کانفینگی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 13:22 #1 برای اولین بار چیپس با طعم سرکه نمکی تولید کرد
jokiyong ⭐کاربر برتر⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 13:23 #2 دقیقا حرفت درسته
استارتر استارتر کانفینگی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 13:25 #4 jokiyong گفت: یا پفک کلیک کنید تا باز شود... پفک خوبه که یا سازنده ی شکلات نعنایی 😑
jokiyong ⭐کاربر برتر⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 13:27 #5 کانفینگی گفت: پفک خوبه که یا سازنده ی شکلات نعنایی 😑 کلیک کنید تا باز شود... اونم مشکل داره
دختران تابستان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:28 #6 کانفینگی گفت: برای اولین بار چیپس با طعم سرکه نمکی تولید کرد کلیک کنید تا باز شود... خیلیاطعمشو دوست دارن
کانفینگی گفت: برای اولین بار چیپس با طعم سرکه نمکی تولید کرد کلیک کنید تا باز شود... خیلیاطعمشو دوست دارن
استارتر استارتر کانفینگی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 13:31 #7 دختران تابستان گفت: خیلیاطعمشو دوست دارن کلیک کنید تا باز شود... رفیقم دوست داشت منم الان دارم می خورم ولی پیاز جعفری یه چیز دیگست
دختران تابستان گفت: خیلیاطعمشو دوست دارن کلیک کنید تا باز شود... رفیقم دوست داشت منم الان دارم می خورم ولی پیاز جعفری یه چیز دیگست
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 14:14 #8 دختران تابستان گفت: خیلیاطعمشو دوست دارن کلیک کنید تا باز شود... من بادوم زمینی و چیپس سرکه نمکی دوست دارم و فلفلی و کچاپ از پیاز جعفری و لیمویی بدم میاد
دختران تابستان گفت: خیلیاطعمشو دوست دارن کلیک کنید تا باز شود... من بادوم زمینی و چیپس سرکه نمکی دوست دارم و فلفلی و کچاپ از پیاز جعفری و لیمویی بدم میاد
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 14:22 #9 کانفینگی گفت: رفیقم دوست داشت منم الان دارم می خورم ولی پیاز جعفری یه چیز دیگست کلیک کنید تا باز شود... برعکس منی😅
کانفینگی گفت: رفیقم دوست داشت منم الان دارم می خورم ولی پیاز جعفری یه چیز دیگست کلیک کنید تا باز شود... برعکس منی😅
مُـژگـل کاربر جدید عضویت Jan 16, 2026 جنسیت خانم امروز در 14:42 #10 کانفینگی گفت: برای اولین بار چیپس با طعم سرکه نمکی تولید کرد کلیک کنید تا باز شود... الان جدی بودی؟/:من عاشق چیپس سرکه ایم وایییی
کانفینگی گفت: برای اولین بار چیپس با طعم سرکه نمکی تولید کرد کلیک کنید تا باز شود... الان جدی بودی؟/:من عاشق چیپس سرکه ایم وایییی
استارتر استارتر کانفینگی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 15:04 #11 مُـژگـل گفت: الان جدی بودی؟/:من عاشق چیپس سرکه ایم وایییی کلیک کنید تا باز شود... کاملا جدی کاااملا 😑 شکلات نعنایی چی؟ اونم می خوری؟
مُـژگـل گفت: الان جدی بودی؟/:من عاشق چیپس سرکه ایم وایییی کلیک کنید تا باز شود... کاملا جدی کاااملا 😑 شکلات نعنایی چی؟ اونم می خوری؟
دختران تابستان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم 31 دقیقه قبل #12 کانفینگی گفت: رفیقم دوست داشت منم الان دارم می خورم ولی پیاز جعفری یه چیز دیگست کلیک کنید تا باز شود... وای دلم خواست🥰
کانفینگی گفت: رفیقم دوست داشت منم الان دارم می خورم ولی پیاز جعفری یه چیز دیگست کلیک کنید تا باز شود... وای دلم خواست🥰
دختران تابستان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم 30 دقیقه قبل #13 Melody گفت: من بادوم زمینی و چیپس سرکه نمکی دوست دارم و فلفلی و کچاپ از پیاز جعفری و لیمویی بدم میاد کلیک کنید تا باز شود... سرکه ای و به فلفلی وکچاپ ترجیح میدم🥰
Melody گفت: من بادوم زمینی و چیپس سرکه نمکی دوست دارم و فلفلی و کچاپ از پیاز جعفری و لیمویی بدم میاد کلیک کنید تا باز شود... سرکه ای و به فلفلی وکچاپ ترجیح میدم🥰
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم 29 دقیقه قبل #14 دختران تابستان گفت: سرکه ای و به فلفلی وکچاپ ترجیح میدم🥰 کلیک کنید تا باز شود... اره منم اولویتم سرکه ایه😋🤤😍
دختران تابستان گفت: سرکه ای و به فلفلی وکچاپ ترجیح میدم🥰 کلیک کنید تا باز شود... اره منم اولویتم سرکه ایه😋🤤😍