موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
۱۲ تا سفیده تخم مرغ رو با یه قاشق غذاخوری گلاب و یه قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب کردم اضافه کردم به قالب یخ گذاشتم فریزر
۱۲ تا زرده تخم مرغ رو هم با یه قاشق غذاخوری گلاب و یه قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب کردم اضافه کردم به قالب یخ گذاشتم فریزر
موقع استفاده پشت همون یه دونه قالب آب داغ می گیرم و بعد با چاقو بر می دارم بعد کل صورتمو ( دورچشم هام ، حتی ابروها و لب هام هم می زنم، برای این اجزا هم مفیده ) کمی ماساژ میدم باقیشو میذارم داخل همون قالب
یه ربع بعد می شورم صبر می کنم تا وقتی که ماسک خوب جذب بشه و خشک بشه
هرروز می زنم روزی یکی دوبار چون شوینده دیگه ای استفاده نمی کنم همینو می زنم همه کاره هس
گاهی ماسک زرده می زنم گاهی ماسک سفیده
برای نتیجه گرفتن باید مدت طولانی مصرف بشه و برای از بین نرفتن نتیجه باید این روند ادامه پیدا کنه تا آخر عمر مصرف کنید مفیده و اینکه باید به پوست دائم رسیدگی بشه
من مدت طولانی استفاده کردم عالیه
فوایدش
پاکسازی پوست
سفت شدن پوست
لیفت پوست
روشن شدن
شفافتر شدن پوست
جوانسازی پوست
ترمیم سلولهای پوستی
آبرسانی
رفع جوش ، آکنه و جوش های سر سیاه
رفع التهاب و قرمزی
خواص ضد باکتریایی
تونر طبیعی
تنظیم چربی پوست
بستن منافذ باز پوست
لایهبرداری
رفع لک
رفع چین و چروک
رفع آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد
کاهش پف و تیرگی زیر چشم
تسکین آفتاب سوختگی
ویتامین ها ، چربی های سالم و مواد مغذی
تغذیه
کاهش چربی اضافه
افزایش گردش خون
رفع خستگی پوست
۱۲ تا زرده تخم مرغ رو هم با یه قاشق غذاخوری گلاب و یه قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب کردم اضافه کردم به قالب یخ گذاشتم فریزر
موقع استفاده پشت همون یه دونه قالب آب داغ می گیرم و بعد با چاقو بر می دارم بعد کل صورتمو ( دورچشم هام ، حتی ابروها و لب هام هم می زنم، برای این اجزا هم مفیده ) کمی ماساژ میدم باقیشو میذارم داخل همون قالب
یه ربع بعد می شورم صبر می کنم تا وقتی که ماسک خوب جذب بشه و خشک بشه
هرروز می زنم روزی یکی دوبار چون شوینده دیگه ای استفاده نمی کنم همینو می زنم همه کاره هس
گاهی ماسک زرده می زنم گاهی ماسک سفیده
برای نتیجه گرفتن باید مدت طولانی مصرف بشه و برای از بین نرفتن نتیجه باید این روند ادامه پیدا کنه تا آخر عمر مصرف کنید مفیده و اینکه باید به پوست دائم رسیدگی بشه
من مدت طولانی استفاده کردم عالیه
فوایدش
پاکسازی پوست
سفت شدن پوست
لیفت پوست
روشن شدن
شفافتر شدن پوست
جوانسازی پوست
ترمیم سلولهای پوستی
آبرسانی
رفع جوش ، آکنه و جوش های سر سیاه
رفع التهاب و قرمزی