لیست کامل طبع غذاهای گرم و تر و خشک دکتر خیراندیش

وضعیت
این موضوع قفل شده است

arezo

⭐کاربر فعال⭐
عضویت
Oct 20, 2023
جنسیت
خانم
لیست کامل غذاهای گرم و تر دکتر خیراندیش در ادامه

لیست خوراکی هایی با طبع گرم

لیست ها و دانه های گرم وتر:
انجیر ، انگور ، بادام زمینی ، بادام شیرین ، بادام کوهی ، به ، تخم خربزه ، توت (شاه توت) ، انواع توت ها ، خربزه ، هویج ( زردک) ، سیب ، شلغم ، کدو ، کنجد ، گلاب ، لوبیا قرمز.

لیست ها و دانه های گرم و خشک:
انبه ، بادام کاغذی، بادنجان یا همان بادمجان (خیلی گرم و خشک)، تخم شربتی، بولاغ اوتی، پرتقال، پسته، پونه (خیلی گرم و خشک)، پیاز (خیلی گرم و خشک)، پیه ( دنبه)، ترب (خیلی گرم و خشک)، تره، جعفری، دینارویه، چای، خردل ها، خرما، خرمالو، دارچین، روغن، ریحان، زرد چوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیتون، زیره سیاه، سیر، شنبلیله، فلفل (خیلی گرم و خشک)، فندق، کرفس، کشمش انگور سیاه ( مویز)، کلم، کنگر، گردو، گل سرخ (خیلی گرم و خشک)، لپه، مرزه، موسیر، موم عسل، نارگیل، نخود، نعناع، عرق بهار نارنج، هل .

لیست غذاهای گرم و تر:
عسل، نخود، آب آبگوشت، گوشت بوقلمون، شیر میش، گوشت غاز (پرنده)، گوشت گوسفند، گوشت مرغ خانگی، گوشت مرغابی و اردک، میگو (روبیان)، گوشت بلدرچین، گوشت کله، جگر، خورشت بادمجان، خورش قورمه سبزی، آبگوشت به، آبگوشت کلم قمری، آب شور، کره، خامه، روغن، نیمرو، تخم مرغ، گوشت بز.

لیست غذاهای گرم و خشک:
گوشت آهو، شیر شتر، گوشت شتر، گوشت شتر مرغ، گوشت کبوتر، کوهان شتر (خیلی گرم و خشک)، گوشت گاومیش، گوشت گنجشک، گوشت لک لک، نمک طعام (خیلی گرم و خشک)، گوشت اردک، خورش فسنجان.

قورمه سبزی : گرم
قیمه : گرم
فسنجان : گرم
بادمجان : گرم
کرفس : گرم
سبزی پلو : گرم
مرصع پلو : گرم
شیرین پلو : گرم
دم پختک : گرم
حلیم گندم : گرم
آش شعله قلم کار : گرم
اشکنه : گرم
آبگوشت : گرم
نخود اب :گرم
سمنو : گرم
کاچی : گرم
کباب کوبیده : گرم
کباب برگ : گرم
بریانی : گرم
کوفته ریزه : گرم
فلافل نخود : گرم
تاس کباب : گرم
دلمه بادنجان : گرم
کوکو سبزی : گرم
حلوا : گرم

ویژگی های مواد غذایی دارای طبع گرم
از ویژگی های دیگر مواد غذایی دارای طبع گرم می‌توان به افزایش گردش خون و انرژی، گرم کردن و بهبود سردی اشاره کرد. در مصرف این مواد غذایی باید اعتدال رعایت شود.

افراد دارای مشکل نفخ شکم بعد از خوردن مواد غذایی با طبع سرد احتمال می رود با اسهال، معده درد و درد مفصلی دست به گریبان شوند، بنابراین توصیه می شوند مواد غذایی با طبع گرم مصرف کنند.

طبیعت متفاوت میوه ها
سیب: گرم و خشک
گلابی: گرم و تر
انار: سرد و تر
خرما: گرم و خشک رو به معتدل
قیسی و گیلاس: گرم و تر
شفتالو، آلبالو و آلو: سرد و تر
زیتون رسیده: گرم و تر
زیتون کال: سرد و خشک
زرد آلو: سرد و تر
موز: معتدل
گوجه سبز: سرد و خشک
آناناس: گرم و تر
آلوبخارا: سرد و خشک
پاپایا: گرم و تر
آلو سیاه: سرد و تر
انبه: گرم و تر
آلو زرد و ازگیل: سرد و خشک
کُنار: خشک
شلیل و زغال اخته: سرد و تر
انگور: گرم و تر
زالزالک: سرد و خشک
حتی در خوردن برخی از مواد غذایی باهم نیز در طب سنتی توصیه هایی وجود دارد که برخی از آنها مانند: خوردن پنیر با گردو است، در صورنت خوردن ماست و دوغ حتام یک قاشق چای خوری زنیان به آن اضافه کنید، بعد از خوردن ماهی خرما مصرف کنید، برنج با زیره خورده شود، مرغ نیز همراه با یک گرمی مصرف شود و هر ماده غذایی سردی با مواد غذایی دارای طبع گرم مانند خرما و عسل مصرف شود.

بیشتر بخوانید:

فهرست مواد غذایی با طبع گرم
فهرست میوه ها و دانه های گرم و تر عبارتند از:

انجیر، انگور، بادام زمینی، بادام شیرین، بادام کوهی، به، تخم خربزه، شاه توت، انواع توت ها، خربزه، هویج ( زردک)، سیب، شلغم، کدو، کنجد، گلاب و لوبیا قرمز

فهرست میوه ها و دانه های گرم و خشک عبارتند از:

انبه، بادام کاغذی، بادمجان (خیلی گرم و خشک)، تخم شربتی، پرتقال، پسته، پونه (خیلی گرم و خشک)، پیاز (خیلی گرم و خشک)، دمبه، ترب (خیلی گرم و خشک)، تره، جعفری، چای، خردل ها، خرما، خرمالو، دارچین، روغن، ریحان، زرد چوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیتون، زیره سیاه، سیر، شنبلیله، فلفل (خیلی گرم و خشک)، فندق، کرفس، مویز، کلم، کنگر، گردو، گل سرخ (خیلی گرم و خشک)، لپه، مرزه، موسیر، موم عسل، نارگیل، نخود، نعناع، عرق بهار نارنج و هل


فهرست مواد غذایی گرم و تر عبارتند از:

عسل، نخود، آب آبگوشت، گوشت بوقلمون، شیر میش، گوشت غاز، گوشت گوسفند، گوشت مرغ خانگی، گوشت مرغابی و اردک، میگو، گوشت بلدرچین، گوشت کله، جگر، خورشت بادمجان، خورش قورمه سبزی، آبگوشت به، آبگوشت کلم قمری، کره، خامه، روغن، نیمرو، تخم مرغ و گوشت بز

فهرست مواد غذایی گرم و خشک عبارتند از:

شیر شتر، گوشت شتر، گوشت شتر مرغ، گوشت کبوتر، کوهان شتر (خیلی گرم و خشک)، گوشت گاومیش، گوشت گنجشک، نمک طعام (خیلی گرم و خشک)، گوشت اردک و خورش فسنجان

فهرست غذاهای گرم مزاج عبارتند از:

قورمه سبزی، قیمه، فسنجان، بادمجان، کرفس، سبزی پلو، مرصع پلو، شیرین پلو، دم پختک، حلیم گندم، آش شله قلم کار، اشکنه، آبگوشت، نخود آب، سمنو، کاچی، کباب کوبیده، کباب برگ، بریانی، کوفته ریزه، فلافل نخود، تاس کباب، دلمه بادمجان، کوکو سبزی و حلوا

In13694.jpg
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا