کسی تجربه شو داشته واسه لاغری ناحیه شکم ؟ میخوام امتحان کنم میترسم ضرری داشته باشه??
صنم Guest Dec 21, 2020 #1 کسی تجربه شو داشته واسه لاغری ناحیه شکم ؟ میخوام امتحان کنم میترسم ضرری داشته باشه??
TurkmenGelin Guest Dec 21, 2020 #2 جوجه رنگی گفت: کسی تجربه شو داشته واسه لاغری ناحیه شکم ؟ میخوام امتحان کنم میترسم ضرری داشته باشه?? کلیک کنید تا باز شود... تجربشو ندارم عزیزم
جوجه رنگی گفت: کسی تجربه شو داشته واسه لاغری ناحیه شکم ؟ میخوام امتحان کنم میترسم ضرری داشته باشه?? کلیک کنید تا باز شود... تجربشو ندارم عزیزم
استارتر استارتر صنم Guest Dec 21, 2020 #3 TurkmenGelin گفت: تجربشو ندارم عزیزم کلیک کنید تا باز شود... مرسی مهربوونم???
TurkmenGelin Guest Dec 21, 2020 #4 فقط اینکه بعد زایمانم استفاده کردم و شکممو بستم ،حالا نمیدونم تاثیر داشته یا نه
TurkmenGelin Guest Dec 21, 2020 #5 جوجه رنگی گفت: مرسی مهربوونم??? کلیک کنید تا باز شود... قربونت جوجوی من??
استارتر استارتر صنم Guest Dec 21, 2020 #6 TurkmenGelin گفت: فقط اینکه بعد زایمانم استفاده کردم و شکممو بستم ،حالا نمیدونم تاثیر داشته یا نه کلیک کنید تا باز شود... بعد زایمان بله میگن تاثیر داره ❤
TurkmenGelin گفت: فقط اینکه بعد زایمانم استفاده کردم و شکممو بستم ،حالا نمیدونم تاثیر داشته یا نه کلیک کنید تا باز شود... بعد زایمان بله میگن تاثیر داره ❤
استارتر استارتر صنم Guest Dec 21, 2020 #7 TurkmenGelin گفت: قربونت جوجوی من?? کلیک کنید تا باز شود... الله المسین جیراانیم????
TurkmenGelin Guest Dec 21, 2020 #8 جوجه رنگی گفت: الله المسین جیراانیم???? کلیک کنید تا باز شود... ساغبول جانام?????
چطوری؟ Guest Dec 21, 2020 #9 فقط من شنیدم حین ورزش نباید استفاده بشه چون تاثیر چندانی نداره اون عرقی هم که میکنه همه میگن چقدر خوب در صورتی که اون آب بدنه همش عرق نیست
فقط من شنیدم حین ورزش نباید استفاده بشه چون تاثیر چندانی نداره اون عرقی هم که میکنه همه میگن چقدر خوب در صورتی که اون آب بدنه همش عرق نیست
استارتر استارتر صنم Guest Dec 21, 2020 #10 هندونه گفت: فقط من شنیدم حین ورزش نباید استفاده بشه چون تاثیر چندانی نداره اون عرقی هم که میکنه همه میگن چقدر خوب در صورتی که اون آب بدنه همش عرق نیست کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم❤
هندونه گفت: فقط من شنیدم حین ورزش نباید استفاده بشه چون تاثیر چندانی نداره اون عرقی هم که میکنه همه میگن چقدر خوب در صورتی که اون آب بدنه همش عرق نیست کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم❤
mersana1400 Guest Dec 31, 2020 #11 من تجربه ندارم جوجه جون ولی فک نمیکنم اخه اگه بخوری و اونو ببندی فایده نداره که