فراستینگ و طرز تهیه انواع فراستینگ

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
فراستینگ چیست
طرز تهیه انواع فراستینگ شکلاتی ، کاراملی ، وانیلی ، شکلات خامه ای
تفاوت بین گاناش و فراستینگ و بهترین کاربردها برای هر کدام از آنها

دستور فراستینگ شکلاتی
طعم شکلات از طعم های پر طرفدار است که علاوه بر ظاهر زیبا طعم عالی به کیک و شیرینی شما می دهد. بسیاری از افراد همیشه به دنبال دستور فراستیگ شکلاتی برای تزیین روی کیک و کاپ کیک هستند. مواد لازم برای تهیه فراستینگ شکلاتی 1 پیمانه کره به دمای محیط رسیده، 1 پیمانه پودر قند، 2 قاشق چایخوری اسانس وانیل، 3 قاشق شیر، ¾ پیمانه کاکائو است. دستور فراستینگ شکلاتی بسیار آسان است. ابتدا پودر کاکائو و پودر قند را با هم ترکیب کرده و الک کنید. سپس کره را به آن ها اضافه کرده و پس از افزودن شیر و اسانس وانیل آن ها را هم می زنیم تا یکدست شود. فراستینگ شما آماده است. می توانید با ریختن آن در قیف و ماسوره روی کاپ کیک ، کیک و شیرینی خود را تزیین کنید.

Û°Û¹_Û²Û¶_Û°Û¶_images.jpg


طرز تهیه فراستینگ وانیلی
همه ی کسانی که اهل درست کردن کیک و شیرینی هستند دوست دارند آن را به زیباترین و خوشمزه ترین شکل ممکن درست کنند. فراستینگ وانیلی یکی دیگر از انواع طعم های فراستینگ است که می توان در موارد مختلف آن را درست کرد. مواد اولیه برای درست کردن فراستینگ وانیلی به 1 پیمانه کره، 1 قاشق چایخوری وانیل، 3 قاشق خامه و 3 پیمانه پودر قند نیاز دارید. کره، پودر قند و وانیل را با همزن می زنیم و بعد خامه را به آن ها افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. با استفاده از لیسک مواد را داخل قیف می ریزیم و با استفاده از ماسوره ی دلخواه فراستینگ کاپ کیک را به زیباترین شکل ممکن انجام می دهیم. می توانید با خرید ترافل رنگی روی آن را تزیین کنید و جلوه ی بیشتری بدهید.

فراستینگ کاراملی
مواد اولیه برای تهیه فراستینک کاراملی 100 گرم شکر، 60 میلی لیتر (1/4 پیمانه) آب، نصف پیمانه خامه، 1 قاشق چایخوری وانیل، 450 گرم کره، 3 پیمانه پودر شکر و نصف قاشق چایخوری نمک لازم است. در قابلمه ای شکر و آب را به جوش آورید و بدون هم زدن اجازه دهید شکر کهربایی شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و خامه و بعد وانیل را به آن اضافه کنید. کره و نمک را هم بزنید تا پف کند و پوک شود. سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط خامه و شکر را که سرد شد، آرام آرام به مواد اضافه کنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. می توانید از فراستینگ کاراملیبرای لایه های کیک خود نیز استفاده کنید یا روی کیک را با آن بپوشانید و با تکه های شکلات یا ترافل تزیین کنید.



طرز تهیه فراستینگ شکلاتی خامه ای
مواد لازم برای تهیه فراستینگ شکلاتی خامه ای : 6 قاشق کره به دمای محیط رسیده، 6 قاشق پودر کاکائو، 3 پیمانه پودر قند، 5 قاشق خامه و 1 قاشق چایخوری وانیل. برای طرز تهیه فراستینگ شکلاتی خامه ای ابتدا پودر کاکائو و پودر قند را مخلوط کنید. دقت کنید که پودر قند قبل از مخلوط شدن خوب الک شده باشد. سپس کره را در ظرف دیگری ریخته و آنقدر بزنید تا سبک شود. بعد مخلوط پودر قند و کاکائو را به کره اضافه کنید و به همراه خامه خوب هم بزنید تا یکسدت و نرم شود. در نهایت وانیل را به مواد اضافه کنید. کرم شما آماده است. اگر غلظت کرم زیاد شد می توانید کمی دیگر خامه به آن اضافه کنید و اگر شل بود می توانید به آن پودر قند اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.




تفاوت بین گاناش و فراستینگ و بهترین کاربردها برای هر کدام از آنها


گاناش ترکیبی ساده از شکلات و خامه غلیظ است. از آن در بسیاری از دسرهای خوشمزه استفاده می شود و می توان آن را به صورت سس پرکننده، فراستینگ یا سس غوطه ور ساخت.
گاناش برای کیک، کیک، ترافل، دونات، میوه های غوطه ور استفاده می شود. گاناش فوق العاده همه کاره است و نانوایان در سراسر جهان آن را دوست دارند.

درست کردن آن ساده است و با هر نوع شکلاتی می توان آن را درست کرد. حتی می توانید گاناش را بدون خامه غلیظ یا با پودر کاکائو به جای شکلات درست کنید .

گاناش غنی، خامه ای و شیرین است. به خوبی نگه می دارد و ضخامت آن را می توان به راحتی مطابق با نیازهای دستور العمل های شما تنظیم کرد.
فراستینگ چیست؟


فراستینگ به بسیاری از انواع تاپینگ های شیرین و خامه ای برای محصولات پخته شده اشاره دارد. برخی از محبوب‌ترین انواع فراستینگ عبارتند از: خامه‌ای ، خامه‌ای و پنیر خامه‌ای.

فراستینگ نیز از ابتدا ساده است و اغلب برای روی کیک، کاپ کیک و سایر محصولات پخته استفاده می شود.

آیسینگ اصطلاح دیگری است که اغلب به جای فراستینگ استفاده می شود.

تفاوت بین گاناش و فراستینگ چیست؟
گاناش مخلوطی غنی و خامه ای است که عمدتاً از شکلات و خامه فرم گرفته درست می شود، در حالی که فراستینگ می تواند به انواع مختلفی از تاپینگ های خوب پخته اشاره داشته باشد.

در حالی که گاناش را می توان به عنوان فراستینگ استفاده کرد، معمولاً به عنوان فراستینگ نامیده نمی شود و در عوض معمولاً فقط گاناش نامیده می شود.

راه های متعددی برای تهیه هر یک از این تاپینگ های پخت محبوب وجود دارد، اما گاناش معمولاً غنی تر از فراستینگ است.

سوالات متداول گاناش در مقابل فراستینگ
آیا گاناش بهتر از باترکریم است؟
نه گاناش و نه باترکریم "بهتر" نیستند. آنها هر دو طعم شیرین و خوشمزه ای را ارائه می دهند که برای پر کردن یا رویه کردن محصولات پخته شده عالی است.

آیا گاناش و فراستینگ یکی هستند؟
نه، گاناش یک مخلوط شکلاتی و خامه‌ای سنگین است، در حالی که فراستینگ می‌تواند به تعدادی از نسخه‌های مختلف از جمله باترکریم، فراستینگ پنیر خامه‌ای یا فراستینگ همزده اشاره داشته باشد.

آیا می توانید به جای گاناش از باترکریم استفاده کنید؟
برای اکثر دستور العمل ها می توان از کره خامه به جای گاناش استفاده کرد. به خاطر داشته باشید که بسیاری از باترکریم ها تراکم کمتری نسبت به گاناش دارند.

گاناش یا باترکریم کدام شیرین تر است؟
بستگی دارد. نوع شکلاتی که برای درست کردن گاناش استفاده می‌شود بر شیرینی آن تأثیر می‌گذارد، اما به طور کلی فراستینگ به دلیل مقدار شکر اضافه‌ای که دارد، شیرین‌تر از گاناش است.

تفاوت بین فراستینگ گاناش و باترکریم چیست؟
فراستینگ باترکریم به طور کلی شکلاتی نیست در حالی که گاناش است. فراستینگ باترکریم کمی شیرین تر از گاناش است، اما هر دوی آنها را می توان در دستور العمل های مشابه استفاده کرد
تفاوت بین گاناش و فاج فراستینگ چیست؟
فراستینگ فاج معمولا با پودر کاکائو، شیر، کره و پودر قند درست می شود در حالی که گاناش با شکلات و خامه غلیظ درست می شود.

فراستینگ فاج از گاناش شیرین تر است. آنها اغلب می توانند به جای یکدیگر استفاده شوند.

استفاده از باترکریم بهتر است یا گاناش؟
این تا حد زیادی به ترجیح شخصی شما بستگی دارد. هم باترکریم و هم گاناش رویه های فوق العاده ای برای کیک، کاپ کیک و موارد دیگر ایجاد می کنند.

نکته دیگر این است که چه موادی در دست دارید. اگر قبلاً گاناش درست نکرده اید، دستور العمل ساده گاناش شکلاتی من را ببینید .

آیا گاناش شکلات سفید شیرین تر از باترکریم است؟
گاناش شکلات سفید کمی کمتر از کرم خامه ای شیرین است.

آیا می توانید به جای کره از گاناش استفاده کنید؟
بله، تو میتونی. اکثر دستور العمل ها با گاناش یا باترکرم به خوبی کار می کنند.

آیا گاناش زده شده سفت می شود؟
گاناش زده شده با سرد شدن سفت می شود. برای نرم کردن یک گاناش سفت کافی است قبل از استفاده حدود ده دقیقه آن را در دمای اتاق بگذارید.

و در پایان
گاناش مخلوطی غنی و خامه ای است که عمدتاً از شکلات و خامه درست می شود. از آن در بسیاری از دسرهای خوشمزه استفاده می شود و می توان آن را به صورت سس پرکننده، فراستینگ یا سس غوطه ور ساخت.

درست کردن آن ساده است و با هر نوع شکلاتی می توان آن را درست کرد.

گاناش غنی، خامه ای و شیرین است. به خوبی نگه می دارد و ضخامت آن را می توان به راحتی مطابق با نیازهای دستور العمل های شما تنظیم کرد.

فراستینگ می تواند به معنای هر تعداد تاپینگ طعم دار باشد. این یک رویه بسیار همه کاره برای کیک، کیک و غیره است. کمی شیرین تر از گاناش است، بنابراین هنگام پخت دستور بعدی خود به آن توجه داشته باشید.

 

بالا