Choi mary
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 4, 2023
- جنسیت
- خانم
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f60b.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Memo :pencil: 📝](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f4dd.png)
![Crystal ball :crystal_ball: 🔮](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f52e.png)
![Crystal ball :crystal_ball: 🔮](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f52e.png)
![Crystal ball :crystal_ball: 🔮](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f52e.png)
![Crystal ball :crystal_ball: 🔮](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f52e.png)
![Crystal ball :crystal_ball: 🔮](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f52e.png)
![Crystal ball :crystal_ball: 🔮](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f52e.png)
![Egg :egg: 🥚](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f95a.png)
۱- آرد، شکر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید.
۲- تخم مرغ و شیر و کره آب شده را در ظرف دیگری بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
۳- مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
۴- بعد از این که مایه را خوب مخلوط کردید آن را از صافی رد کنید تا گلوله هایش گرفته شود.
۵- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود کرپ موقع پخت پاره نشود.
۶- یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. با کمی کره کف آن را چرب کنید. با ملاقه حدود 1/3 پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید (باید در ابتدا حدود 1/2 تا 3/4 از کف تابه را بپوشاند). سپس به سرعت تابه را در جهت های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود و کاملاً کف تابه را بپوشاند.
۷- کرپ به سرعت میپزد. بعد از حدود ۳۰ ثانیه آن را برگردانید. بعد از این که طرف دوم هم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید.