??️درود بر شما خوب من خودم کباب کوبیده درست می کنم خیلی هم عالی میشه
خوب ما اول نیم کیلو قلوه گاه گوسفندی می گیریم چون چربیش بالاس
و نیم کیلو گوشت گوساله بدونه چربی می گیریم
باید بدید خود قصابی براتون با دنده ریز 4 مرتبه چرخ بکنه بهش بگید بای کوبیده می خوام خودش می دونه چیکار کنه
بعدش که با هم چرخ شد به اندازه یک عدد پیاز بزرگ رنده ریز می کنیم اب پیاز رو بگیرید حتما
بعدش نمک نصف قاشق و فلفل قرمز هم نصف قاشق فلفل قرمز برای چسبندگی بافت گوشت خیلی مهمه
بعدش فلفل با نمک و پیاز رو ریختید داخل گوشت چرخ کرده حسابی ماساژ بدید
حالا که ماساژ دادید بزارید تو یخچال برای یک ساعت بمونه تا بافت گوشت خودشو بگیره تا از رو سیخ نریزه
بعداز نیم ساعت در اوردید حالا به اندازه مشت کفت دستتون گوشت رو به اندازه مساوی بردارید
گرد کنید سیخ رو از داخل گوشت رد کنید حالا با دو انگشت هی فشار بیارید رو به پایین تا بشه مثل سیخ کباب بیرون
بعدش که ذغال یا اتیش رو روشن کردید توجه داشته باشید که همه جای کباب حرارت بخوره یه جا کمتر نباشه یجا بیشتر گوشت بریزه
-------------------
خوب نگته مهم برای نریختن کباب از روی سیخ اینجاس که ترفندشه
وقتی سیخ کباب رو گذاشتید روی اتیش باید سریع بر گردونید یعنی اینوریش کنیو و اونوریش
تا یه طرفش بیشتر پخته نشه اون طرف خامش بریزه سریع پس ما بر می گردونیم
کباب شما حاضر میشه و نوش جان کنید