???طرز تهیه ی دورایاکی???
TurkmenGelin Guest Dec 28, 2020 #4 چکاوک گفت: اینم عکسش(البته نتی هستا)??مشاهده پیوست 4441مشاهده پیوست 4442 کلیک کنید تا باز شود... چ خوشگل و خوشمزن
چکاوک گفت: اینم عکسش(البته نتی هستا)??مشاهده پیوست 4441مشاهده پیوست 4442 کلیک کنید تا باز شود... چ خوشگل و خوشمزن
استارتر استارتر Sogand Guest Dec 28, 2020 #5 TurkmenGelin گفت: ممنون عزیزم ژاپنیه مگه نه؟ کلیک کنید تا باز شود... بله عزیزم پنکیک ژاپنی یا همون دورایاکی
TurkmenGelin گفت: ممنون عزیزم ژاپنیه مگه نه؟ کلیک کنید تا باز شود... بله عزیزم پنکیک ژاپنی یا همون دورایاکی
استارتر استارتر Sogand Guest Dec 28, 2020 #8 هایدی گفت: عزیزم اسمش رو تو موضوع ننوشتی وایی دلم خواست? کلیک کنید تا باز شود... اره عزیزم چون دورایاکی رو خیلیا نمیشناسن عنوان رو این زدم تا متوجه بشن.اما بالای تاپیک اسمش رو زدم(دورایاکی)
هایدی گفت: عزیزم اسمش رو تو موضوع ننوشتی وایی دلم خواست? کلیک کنید تا باز شود... اره عزیزم چون دورایاکی رو خیلیا نمیشناسن عنوان رو این زدم تا متوجه بشن.اما بالای تاپیک اسمش رو زدم(دورایاکی)
Dela Guest Dec 28, 2020 #10 عالى! دلم خواست. كاش هندونه بياد بگه مثلا اين همون كيك خودمونه تا من بتونم دلمو راضى كنم:دى @hendoone
عالى! دلم خواست. كاش هندونه بياد بگه مثلا اين همون كيك خودمونه تا من بتونم دلمو راضى كنم:دى @hendoone
استارتر استارتر Sogand Guest Dec 28, 2020 #11 Dela گفت: عالى! دلم خواست. كاش هندونه بياد بگه مثلا اين همون كيك خودمونه تا من بتونم دلمو راضى كنم:دى @hendoone کلیک کنید تا باز شود... ببشید ک دلتون اب افتاد☹ ولی خیلی راحته وسایل مورد نیازشم اونقدری نیست راحت میتونی درست کنی عزیزم?
Dela گفت: عالى! دلم خواست. كاش هندونه بياد بگه مثلا اين همون كيك خودمونه تا من بتونم دلمو راضى كنم:دى @hendoone کلیک کنید تا باز شود... ببشید ک دلتون اب افتاد☹ ولی خیلی راحته وسایل مورد نیازشم اونقدری نیست راحت میتونی درست کنی عزیزم?
بسته شد Guest Dec 29, 2020 #15 Dela گفت: عالى! دلم خواست. كاش هندونه بياد بگه مثلا اين همون كيك خودمونه تا من بتونم دلمو راضى كنم:دى @hendoone کلیک کنید تا باز شود... این همون کلوچه نادریه خودمونه جیگر??
Dela گفت: عالى! دلم خواست. كاش هندونه بياد بگه مثلا اين همون كيك خودمونه تا من بتونم دلمو راضى كنم:دى @hendoone کلیک کنید تا باز شود... این همون کلوچه نادریه خودمونه جیگر??
بسته شد Guest Dec 29, 2020 #16 چکاوک گفت: اینم عکسش(البته نتی هستا)??مشاهده پیوست 4441مشاهده پیوست 4442 کلیک کنید تا باز شود... منممم دلم خوااااست
چکاوک گفت: اینم عکسش(البته نتی هستا)??مشاهده پیوست 4441مشاهده پیوست 4442 کلیک کنید تا باز شود... منممم دلم خوااااست
Dela Guest Dec 29, 2020 #17 hendoone گفت: این همون کلوچه نادریه خودمونه جیگر?? کلیک کنید تا باز شود... خوب شد اومدى:بوس: