طرز تهیه گز آردی خوشمزه و مجلسی

هاله

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
آموزش دستور گز آردی فوری و آسان به روش خانگی

مواد لازم
مغز پسته 50گرم
سفیده تخم مرغ یک عدد
شکر 1/2پیمانه
گلوکز 1/4پیمانه
گلاب 1/4پیمانه
آرد مقداری



طرز تهیه


ابتدا شکر و گلاب رو روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که فقط شکر آب شود. (نجوشد)
سپس گلوکز را اضافه کنید. در این مرحله مواد کف میکند و بالا میآید.
مایه را مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا شهد مانند آب نبات کشی شود.
برای اینکه بدانید شهد آماده شده کمی از آن را بین دو انگشت تست کنید اگه حالت نخ تشکیل شد کافیه. (این قسمت کار خیلی مهمه برای اینکه نتیجه ی خوبی بگیرید حتماً بین دو انگشت تست کنید.) از مواد شربت 4قاشق به سفیده ها اضافه میکنیم و
و سفیده رو هم میزنیم وسفیده ها رو به شربت اضافه میکنیم وبا همزن برقی تا 5الی 10دقیقه روی حرارت خیلی کم و ملایم (از شعله پخش کن استفاده کنید) هم میزنیم تا مواد سفت شود. سپس با قاشق چوبی هم پنج دقیقه ی دیگه هم میزنیم تا ته نگیرد. حرارت رو خاموش میکنیم وپسته رو بهش اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم.
باید آنقدر هم بزنید تادیگر به دست نچسبد. وقتی مواد گز از دما افتاد و سرد شد سطح کار رو آرد پاشی کرده مقداری میریزیم و با دست حالت میدیم ودر یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره و سفت بشه.

IMG_۲۰۲۳۰۵۱۰_۱۶۰۹۵۲.jpg
 

بالا