آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه گردول کردی خوشمزه
گردول یکی از غذاهای محلی کردستان و از جمله غذاهایی است که کمکم رو به فراموشی میرود. اما هنوز هم در برخی مناطق کردستان این غذای سنتی تهیه میشود. مردم کردستان برای تهیه گردول از برنج یا ارزن استفاده میکنند. آنها ابتدا برنج یا ارزن را در دوغ میریزند و حرارت میدهند. سپس به آن گردو و سبزیجات معطر اضافه میکنند. این غذا ساده اما بسیار مقوی است.
طرز تهیه گردول:
مواد مورد نیاز:
برنج یا ارزن
دوغ
مفز گردو با سبزیجات خشک شده برای تزیین
دستور پخت:
برای تهیه گردول ابتدا برنج یا ارزن را در دوغ میریزند و حرارت میدهند. پس از پخته شدن آنها، مغز گردو و گیاهان معطر را به آن اضافه میکنند تا آماده مصرف شود.
گردول یکی از غذاهای محلی کردستان و از جمله غذاهایی است که کمکم رو به فراموشی میرود. اما هنوز هم در برخی مناطق کردستان این غذای سنتی تهیه میشود. مردم کردستان برای تهیه گردول از برنج یا ارزن استفاده میکنند. آنها ابتدا برنج یا ارزن را در دوغ میریزند و حرارت میدهند. سپس به آن گردو و سبزیجات معطر اضافه میکنند. این غذا ساده اما بسیار مقوی است.
طرز تهیه گردول:
مواد مورد نیاز:
برنج یا ارزن
دوغ
مفز گردو با سبزیجات خشک شده برای تزیین
دستور پخت:
برای تهیه گردول ابتدا برنج یا ارزن را در دوغ میریزند و حرارت میدهند. پس از پخته شدن آنها، مغز گردو و گیاهان معطر را به آن اضافه میکنند تا آماده مصرف شود.