طرز تهیه گردول‌ کردی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه گردول کردی خوشمزه

گردول یکی از غذاهای محلی کردستان و از جمله غذاهایی است که کم‌کم رو به فراموشی می‌رود. اما هنوز هم در برخی مناطق کردستان این غذای سنتی تهیه می‌شود. مردم کردستان برای تهیه گردول از برنج یا ارزن استفاده می‌کنند. آن‌ها ابتدا برنج یا ارزن را در دوغ می‌ریزند و حرارت می‌دهند. سپس به آن گردو و سبزیجات معطر اضافه می‌کنند. این غذا ساده اما بسیار مقوی است.


طرز تهیه گردول‌:

مواد مورد نیاز:

برنج یا ارزن

دوغ

مفز گردو با سبزیجات خشک شده برای تزیین



دستور پخت:

برای تهیه گردول ابتدا برنج‌ یا ارزن‌ را در دوغ می‌ریزند و حرارت می‌دهند. پس از پخته شدن آنها، مغز گردو و گیاهان‌ معطر را به آن اضافه می‌کنند تا آماده مصرف شود.

Û±Û¶_ÛµÛ³_Û´Û²_e75172b9-a9dd-4677-977b-6e1ac286d30b.jpg
 

بالا