طرز تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه

مجله خبری

Guest
کره قنادی 150 گرم
شکر یک پیمانه و نیم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
ماست یک پیمانه سرخالی
آرد 2 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک و ربع قاشق چایخوری
جوز هندی یا دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سیب و هویج را رنده میکنیم (از یک سمت با رنده ریز) مواد را ترکیب میکنیم، گردو را به صورت نگینی خرد میکنیم ( یک سوم پیمانه)

ابتدا کره را کمی زده و بعد شکر را اضافه می کنیم سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن هم میزنیم بعد ماست را اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم
کم کم آرد را اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم

درجه حرارت لازم برای فر: 350
مدت زمان پخت: بین 40 تا 50 دقیقه




1614122023600.jpeg
 
آخرین ویرایش:

بالا