Choi mary
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 4, 2023
- جنسیت
- خانم
![Fork and knife :fork_and_knife: 🍴](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f374.png)
شکر :2/3 پیمانه
کره 100 گرم
تخم مرغ بزرگ :2 عدد
وانیل :یک قاشق چایخوری
آرد 2 و 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
جوش شیرین :½ قاشق چایخوری
دارچین :یک قاشق چایخوری
ماست :1 پیمانه
سیب پوست کنده خرد شده :2 پیمانه
![Fork and knife :fork_and_knife: 🍴](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f374.png)
![Red apple :apple: 🍎](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f34e.png)
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
قالب را کمی چرب می کنیم و آرد کف آن می پاشیم. یا کاغذ روغنی می اندازیم.
در یک کاسه متوسط، کره و شکر را می ریزیم و آنها را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پفی و سفید شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا مایه یک دست شود.
در یک کاسه دیگر، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را الک میکنیم و آنها را مخلوط می کنیم.1/3 از مخلوط خشک را داخل مایه می ریزیم و سپس 1/3 از ماست را به مواد اضافه می کنیم و کاملاً مخلوط می کنیم تا یک دست شود.
سپس 1/3 دیگر مخلوط خشک و 1/3 دیگر از ماست را اضافه کرده و باز هم می زنیم تا یک دست شوند. باقی مانده ماست و مخلوط خشک را نیز می ریزیم و باز مخلوط می کنیم تا مایۀ یک دستی به دست آید.
سیب های خرد شده را داخل مایه می ریزیم و مخلوط می کنیم.
مایه را داخل قالب کیک که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم و آن را به مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزد و اگر یک سیخ را داخل آن فرو کنیم، چیزی به آن نچسبد.
کیک را از فر خارج می کنیم و پس از اینکه کمی خنک شد، روی آن را با پودر قند تزئین میکنیم.
![Double exclamation mark :bangbang: ‼️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/203c.png)